Hyppää sisältöön

Vähäkyrö kampanjoi omakotitalojen tontteja euron neliöhintaan

Kampanja kestää vuoden loppuun saakka.

Monet kunnat markkinoivat omakotitonttejaan erilaisilla kampanjoilla. Nyt Vaasassa kaupataan erikoishinnoilla Vähänkyrön tontteja. Kuvituskuva. Kuva: Keijo Salokangas / Yle
Päivi Rautanen

Vähäkyrö vauhdittaa vapaana olevien ja kaavoitettujen omakotitonttien myyntiä. Vähässäkyrössä on alkanut tonttikampanja, jonka aikana asemakaavan mukaiset omakotitalotontit myydään yhden euron neliöhintaan.

Lisäksi kymmenen erikseen valikoitua tonttia myydään 500 eurolla/tontti. Hinta on samalla viittaus Vähänkyrön historiaan: alueella on tehty merkittäviä muinaishautalöytöjä 500-luvulla. Tonttikampanjan teemana on mystiikan ja käsityöläisyyden Vähäkyrö.

Kampanja hyväksyttiin viime viikolla Vaasan kaupunginhallituksessa. Kampanja kestää vuoden loppuun.

– Edellisestä tonttikampanjasta saatiin hyvät tulokset, joten haluamme ilman muuta jatkaa aktiivista markkinointia. Vähänkyrön tontteihin kannattaa tutustua, kun haaveilet kodista maaseudun rauhassa kaupungin läheisyydessä, aluepalvelupäällikkö Suvi Aho kertoo kaupungin tiedotteessa.

Varattavissa olevat tontit löytyvät eTontti-palvelusta, ja niihin pääsee tutustumaan myös verkossa Muuta Vähäänkyröön -kampanjasivuilla.

Suosittelemme sinulle