Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Ylivieskassa valmennetaan uusia nuoria teollisuusyrittäjiä – Centria ammattikorkeakoulun koulutukseen osallistuu myös 27-vuotias Juha Valkola

Alle 30-vuotiaille suunnatussa valmennuksessa kehitetään yrittäjyystaitoja sekä tutustutaan uusien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Mukana ovat myös alueen yrittäjät.

Ylivieskalainen Juho Valkola seisoo Centria-ammattikorkeakoulun robottilabissa laitteiden vieressä.
Yrittäjyysvalmennusta saava ylivieskalainen Juho Valkola on valmistunut kymmenisen vuotta sitten ammattikoulusta puusepäksi ja sen jälkeen opiskellut vielä insinööriksi ammattikorkeakoulussa.  Kuva: Päivi Seeskorpi / Yle
Päivi Seeskorpi,
Hanna Holopainen
Avaa Yle-sovelluksessa

Pohjois-Pohjanmaan alueelle tavoitellaan nuorten käynnistämiä teollisuus yrityksiä. Tähän tarpeeseen Centria ammattikorkeakoulu vastaa alle 30-vuotiaille suunnitellulla yrittäjyysvalmennuksella.

Ylivieskassa järjestettävässä valmennuksessa kehitetään yrittäjyystaitoja sekä tutustutaan uusien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin, mukana ovat myös alueen yrittäjät.

Päivi Seeskorpi tapasi Ylivieskassa valmennukseen osallistuvan 27-vuotiaan Juho Valkolan. Valkolalle valmennus tarjoaa paitsi tietoa myös uusia kontakteja.

Yksi valmennukseen osallistuvista on 27-vuotias ylivieskalainen Juho Valkola.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle