Hyppää sisältöön

Huolestuttava uutinen Huuhkajille: Teemu Pukilla on nilkkavamma – Markku Kanerva: "Hoito-ohjelma ja toipuminen on aloitettu"

Teemu Pukilla on nilkassaan vamma, eikä hän ole mukana Norwichin kokoonpanossa viikonloppuna. Palloliittossa uskotaan, että Pukki on pelikunnossa EM-kisoissa. Vamma ei vaadi liiton mukaan leikkaushoitoa.

Teemu Pukin nilkan kunto on huono uutinen Huuhkajille. Kuva: Tomi Hänninen

Teemu Pukki ei ole mukana kokoonpanossa, kun Norwich päättää jalkapallon Englannin Mestaruussarjan kauden viikonloppuna. Seura tiedottaa, että Pukilla on oikeassa nilkassa nivelsidevamma ja maalitykki menee jatkotutkimuksiin. Tiedotteessa ei kerrota, miten vakavasta vammasta on kyse.

Pukki on pelannut loistavan kauden Norwichissa. Suomalainen on pyssyttänyt 26 maalia ja ollut mukana nostamassa Norwichin takaisin Valioliigaan.

Pukin nilkan kunto on huono uutinen Suomen maajoukkueelle kesän EM-kisoja ajatellen.

Palloliiton mukaan toipuminen vie tämän hetken arvioissa joitakin viikkoja, mutta ei vaadi leikkaushoitoa.

– Uskomme, että Teemu on EM-kisoissa pelikunnossa. Hoito-ohjelma ja toipuminen on aloitettu jo ja kaikki tähtää siihen, että Teemu Pukki on täydessä pelikunnossa, kun EM-kisat alkavat, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva sanoo tiedotteessa.

Palloliiton mukaan Pukin on määrä liittyä Huuhkajien mukaan, kun joukkue kokoontuu valmistavalle leirille toukokuun loppupuolella.

Suomen joukkue EM-kisoihin julkistetaan 1. kesäkuuta. Viime vuodelta perutut EM-kisat alkavat 11. kesäkuuta. Huuhkajat on mukana kisoissa ensimmäistä kertaa.

Päivitetty juttua 5.5.2021 klo 15.44: lisätty juttuun Palloliiton kommentit tiedotteesta.

Lue myös:

Asiantuntija: EM-joukkueiden laajentaminen suosii suuria maita – nouseeko Huuhkajiin jokereita?

Manchester City Mestarien liigan finaaliin – Mahrez osui kahdesti

Suosittelemme sinulle