Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

RoKi pestasi kaksi mestaruutta voittaneen valmentajan – tarkoitus nostaa RoKi Mestiksen kärkijoukkueeksi

Maso Lehtonen tuli Rovaniemelle Imatran Ketterän valmentajan paikalta.

Rovaniemen Kiekon uusi päävalmentaja Maso Lehtonen
Maso Lehtonen on käskenyt Imatran Ketterää neljä kautta. Kuva: Iiro Kerkelä
Perttu Ruokangas
Avaa Yle-sovelluksessa

Jääkiekon Mestistä pelaava Rovaniemen Kiekko on julkistanut uuden päävalmentajansa. Hän on Maso Lehtonen, joka on valmentanut Imatran Ketterän kaksi kertaa Mestiksen mestariksi. Hän on valmentanut Ketterää neljä edellistä kautta. Sopimus on kestoltaan 2+1 vuotta, mistä viimeinen sopimusvuosi on seuran optiolla.

Lehtosen kaudella RoKi on tarkoitus nostaa Mestiksen kärkikahinoihin.

– Haluamme tänne äärettömän ärsyttävän ja hyvin luistelevan joukkueen, jota vastaan on v-mäistä pelata joka ilta. Kaukalossa oikeasti tapahtuu joka päivä eikä siellä anneta senttiäkään periksi. Ei päivittäisessä harjoittelussa eikä yhdessäkään kotiottelussa. Vierasreissuille lähdetään aina täysillä ryöstöretkelle, Lehtonen kertoo seuran tiedotteessa.

RoKin apuvalmentajiksi on valittu Mikko Sirento-Manninen ja Samu Hulkko, maalivahtivalmentaja on Nico Rajala, fysioterapiasta ja fysiikkavalmennuksesta vastaa Juha Ervasti.

RoKi julkaisi torstaina seitsemän pelaajasopimusta. Sopimukset on tehty Tommi Ronkaisen, Elias Korpelan, Arvo Konttilan, Jere Välitalon, Jarkko Pynnösen, Aleksi Kenttämaan ja Anton Sikorskin kanssa.

Suosittelemme