Hyppää sisältöön

Sosterin alueella siirryttiin perustasolle – uimahalli, nuorisotilat ja kuntosalit höllentävät rajoituksia Savonlinnassa

Perustasolle siirtyminen mahdollistaa tiettyjen rajoitustoimien purkamisen. Uimahalleissa, nuorisotiloilla ja kuntosalilla ei nyt ole henkilömäärärajoituksia ja uimahallissa pääsee myös saunaan.

Savonlinnan uimahalli Pikku-Saimaa
PikkuSaimaan uimahallissa pääsee jälleen saunaan ja uima-aika on kaksi tuntia. Arkistokuva. Kuva: Kati Rantala / Yle
Milka Krogerus

Itä-Savon sairaanhoitopiirissä siirrytään maanantaina 10. toukokuuta epidemian perustasolle.

Ravintolarajoitukset höllentyivät jo perjantaina ja tänään muun muassa 12-18 vuotiaiden sisäliikuntaharaastukset voivat jatkua normaalisti. Xamkin Savonlinnan kampus jatkaa vielä tämän viikon etäopetuksessa, vaikka lähipetukseen saa palata maanantaista alkanen.

Perustasolle siirtyminen mahdollistaa tiettyjen rajoitustoimien purkamisen Savonlinnan kaupungin liikunta- ja nuorisotiloissa. Esimerkiksi uimahalli PikkuSaimaan aukiolorajoitukset poistuvat ja saunat otetaan jälleen käyttöön. Myös kuntosaleille ja nuorisotiloille pääsee ilman huolta henkilömäärärajoituksista.´

Sisätiloissa on kuitenkin hyvä muistaa maskit, käsidesit ja turvavälit.

Aluehallintovirasto käsittelee kokoontumisrajoituksia tällä viikolla, siihen asti Itä-Savossa on voimassa kuudne henkilön kokoontumisrajoitus.

Suosittelemme sinulle