Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Suomen taival kohti virtuaalifutiksen Nations Cupia alkaa tänään – "E-Huuhkajilla" vastassa Euroopan FIFA-huiput

Suomen parhaat FIFA-pelaajat Jesse "Kossu72" Kosamo ja Joonas "Krompe" Vaajala edustavat Suomea FIFAe Nations Cupin karsinnoissa. Yle esittää e-jalkapallomaajoukkueen pelit suorana Yle Areenassa ja Twitch.tv:ssä kello 17.55 alkaen.

Otto Rönkä
Avaa Yle-sovelluksessa

Perinteisen jalkapallon EM-lopputurnaus alkaa vasta kesäkuussa, mutta virtuaaliviheriöillä kovatasoisia maaotteluita on luvassa jo tällä viikolla – ja Suomikin on mukana!

FIFA 21 -pelissä ratkottavan FIFAe Nations Cupin karsinnat alkavat tänään torstaina ja sinivalkoiset pelaavat Euroopan kovatasoisessa lohko B:ssä. Kahden päivän aikana vastaan asettuvat Italia, Venäjä, Hollanti, Irlanti, Espanja, Skotlanti sekä Portugali.

Yle esittää Suomen e-jalkapallomaajoukkueen ottelut FIFAe Nations Cupin karsinnoissa suorana Yle Areenassa ja Twitchissä. Suora lähetys alkaa kello 17.55, ja avausottelussa Suomen kaksikolla on vastassaan Portugali.

Pelejä pelataan sekä PlayStationilla että XBoxilla. Luontevaa onkin, että E-Huuhkajissa konsoleita edustavat Suomen mestarit: pleikkarilla vääntää HJK:n Jesse "Kossu72" Kosamo ja boksilla puolestaan FC Hakan Joonas "Krompe" Vaajala.

Ottelut pelataan konsoleilla yksittäisinä otteluina, joissa voitolla saa kolme pistettä ja tasapelillä pisteen. Lohkon neljä parasta maata etenee jatkopeleihin.

Suosittelemme