Hyppää sisältöön

Poliisi saanut useita yhteydenottoja naantalilaistallin epäiltyihin kaltoinkohteluihin liittyen – poliisille tehty myös rikosilmoituksia

Turun Sanomien mukaan naantalilaisella hevostallilla on useiden vuosien ajan kohdeltu kaltoin nuoria hevosharrastajia. Lehden selvitysten mukaan esimerkiksi eriasteisten seksuaalitekojen kohteiksi on joutunut tallin toiminta-aikana vähintään kymmeniä 12–20-vuotiaita tyttöjä.

Poliisi pyytää uutisointiin liittyen jotain tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin sähköpostise. Kuva: Rosa Huuska / Yle
Johanna Lehtola

Poliisi on saanut tänään useita yhteydenottoja naantalilaiseen hevostalliin ja siihen liitettyihin rikoksiin liittyen. Poliisi kertoo selvittävänsä yhteydenottoja.

Turun Sanomat kertoi maanantai-illalla (siirryt toiseen palveluun), että naantalilaisella hevostallilla on useiden vuosien ajan kohdeltu kaltoin nuoria hevosharrastajia. Lehden selvitysten mukaan esimerkiksi eriasteisten seksuaalitekojen kohteiksi on joutunut tallin toiminta-aikana vähintään kymmeniä 12–20-vuotiaita tyttöjä.

Poliisi saanut useita yhteydenottoja naantalilaistallin epäiltyihin kaltoinkohteluihin liittyen – poliisille tehty myös rikosilmoituksia

Poliisi kertoo Twitterissä (siirryt toiseen palveluun), että asiaan liittyen on jätetty muutama rikosilmoitus lisää. Turun Sanomien mukaan aikaisemmin tehtyjä rikosilmoituksia oli neljä.

Poliisin mukaan asiasta jotain tietävät voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Turun eläinsuojeluyhdistys kertoi tiistaina iltapäivällä lopettaneensa yhteistyön tallin kanssa. Aikaisemmin yhdistys julkaisi facebook-sivuillaan sittemmin poistetun päivityksen, jonka mukaan Turun Sanomien jutun tiedot ovat virheellisiä.

Lue lisää:

TS: Naantalilaisella hevostilalla kohdeltu nuoria hevosharrastajia kaltoin vuosien ajan

Suosittelemme sinulle