Hyppää sisältöön

Poliisi esittää naantalilaisen hevostallin tapauksen kahta epäiltyä vangittavaksi perjantaina

Turun Sanomat kertoi alkuviikolla, että useita tyttöjä ja nuoria naisia on joutunut hevostallilla eriasteisten seksuaalitekojen kohteeksi, tekemään raskaita tallitöitä lähes pakotettuna ja kohtelemaan tallilla olleita hevosia kaltoin.

Poliisi on kuullut kahta kiinniotettua epäiltyä. Kuvituskuva. Kuva: Heli Kaski / Yle
Eino Kossila

Lounais-Suomen poliisi esittää rikosepäilyjen kohteena olevia naantalilaisen hevostallin tapauksen kahta epäiltyä vangittavaksi. Poliisi kertoo Twitterissä, että tapauksen tutkinta on edennyt, epäiltyjä on kuultu ja heitä esitetään vangittavaksi.

Poliisi ei tiedota vangitsemiseen liittyen enempää. Henkilöt otettiin kiinni epäiltynä törkeistä seksuaalirikoksista.

Keskiviikkona poliisi kertoi ottaneensa kaksi henkilöä kiinni hevostallille tehdyssä kotietsinnässä. Henkilöt ovat tallia ylläpitäneet kaksi henkilöä, 1970-luvulla syntyneet mies ja nainen.

Poliisi kertoi aikaisemmin tällä viikolla että tiedossa on kymmenkunta asianomistajaa ja poliisi uskoo määrän kasvavan tulevaisuudessa.

Turun Sanomat uutisoi alkuviikolla (siirryt toiseen palveluun), että naantalilaisella hevostallilla useita tyttöjä ja nuoria naisia on joutunut hevostallilla eriasteisten seksuaalitekojen kohteeksi, tekemään raskaita tallitöitä lähes pakotettuna ja kohtelemaan tallilla olleita hevosia kaltoin.

Lehden tietojen mukaan teot jatkuivat kymmenen vuoden ajan.

Lisää aiheesta:

TS: Naantalilaisella hevostilalla kohdeltu nuoria hevosharrastajia kaltoin vuosien ajan

Turun eläinsuojeluyhdistys menettänyt jäseniä – syynä Naantalin hevostallikohu

TESY pelkää naantalilaistallin rikosepäilyjen vaikutusta eläinsuojelutyöhön – toiminnanjohtaja: "Meillä ei ole ollut tietoa tällaisesta"

Poliisi on ottanut kaksi henkilöä kiinni naantalilaisen hevostallin tapauksessa

Suosittelemme sinulle