Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Livemusiikki palaa Joensuuhun – Kerubi järjestää useita kesäkonsertteja Ilosaaressa

Ensimmäiset kaksi kesäkonserttia on nyt julkaistu. Niissä nähdään perjantaina 9. heinäkuuta Olavi Uusivirta ja Vesterinen yhtyeineen, ja lauantaina 21. elokuuta Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani ja Herra Ylppö. Myös sisäkonsertteja on suunnitteilla.

Valkorapattu ja punatiilinen vinokattoinen rakennus, ulkoseinässä teksti "Kerubi Karjalantalo".
Kerubi toimii konserttien ajan vip-tilana. Kuva: Rasmus Tåg / Yle
Annika Lius
Avaa Yle-sovelluksessa

Kerubi alkaa pitkän tauon jälkeen järjestää keikkoja Joensuussa. Ilosaaren ulkolavalla järjestetään kesällä ainakin kaksi konserttia.

Ensimmäiset kaksi kesäkonserttia on nyt julkaistu. Niissä nähdään perjantaina 9. heinäkuuta Olavi Uusivirta ja Vesterinen yhtyeineen, ja lauantaina 21. elokuuta Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani sekä Herra Ylppö.

– Keikkojen julkaisu on viime aikoina ollut harvinaista herkkua, joten tuntuuhan tämä nyt mukavalta. Keikkoja on todella kaivattu, kertoo Kerubin tuottaja Jarno Pitko tiedotteessa.

– Haluamme järjestää kesäkonsertit jatkossakin turvallisuuden asettamissa rajoissa ja aina voimassa olevien asetusten mukaisesti. Tiedämme, että osaamme järjestää konsertit turvallisesti, ne tehdään Ilosaaren puolella ulkoilmassa.

Konsertteihin myydään aluksi 1 500 lippua. Alueen järjestelyissä panostetaan väljyyteen, hyviin palveluihin ja hygieniaan.

Turvallisuus näkyy aluejärjestelyissä myös siten, että kesäkonserttien aikana ravintola Kerubi toimii vip-tilana, jolloin yläkerran ravintolan ja terassin asiakasmäärää on mahdollista säädellä, eivätkä sisätilat ruuhkaudu.

Ilosaaressa on luvassa vielä kaksi kesäkonserttia lisää. Ohjelmat julkaistaan heti kun se on mahdollista.

– Syksyllä on tiedossa myös Kerubin sisällä järjestettäviä konsertteja. Kerromme asiasta lisää, kunhan meillä on varmuus siitä, että keikkoja on mahdollista sisätiloissa järjestää, Pitko toteaa.

Lisää Pohjois-Karjalan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme