Hyppää sisältöön

Pääministeri Marin Twitterissä: "Koska ateriaetuun liittyy avoimia kysymyksiä, maksan tähän liittyvät kustannukset itse"

Marin kirjoittaa haluavansa selvittää ateriaedun ja siihen liittyvät ohjeet. Tarvittaessa ohjeet päivitetään, Marin twiittaa.

Pääministeri Sanna Marin. 31.3.2021.
Pääministeri Sanna Marin (sd.) haluaa, että aamiaiskuluista annettujen ohjeiden asianmukaisuus tarkistetaan. Kuva: Jorge Gonzalez / Yle
STT

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kertoo maksavansa ateriaetuunsa liittyvät kustannukset itse.

Marin sanoo Twitterissä maksavansa kustannukset, koska ateriaetuun liittyy avoimia kysymyksiä. Marin sanoo myös varmistavansa, että pääministerin virka-asuntoon Kesärantaan ja pääministerin palveluihin liittyvien ohjeiden asianmukaisuus tarkistetaan ja tarvittaessa ohjeet päivitetään.

Helsingin poliisi kertoi perjantaina tekevänsä esiselvityksen valtioneuvoston kanslian myöntämästä pääministerin ateriakorvauksesta. Esiselvitys ei koske pääministeri Marinia tai tämän virkatoimia.

Kuuntele alta myös Takaisin Pasilaan -podcast: onko aamiaiskohu paisunut liian suureksi ja avaako se laajemman keskustelun?

Lue myös:

Poliisi aloittaa esiselvityksen pääministerin ateriakorvauksesta – VNK: Ohjeistusta on täsmennetty muun muassa aamiaisten osalta kesällä 2019

Suosittelemme sinulle