Hyppää sisältöön

Zidane ilmoitti eronsa syyn Real Madridista: luottamuspula

Zinedine Zidanen ja seurajohdon sukset ovat menneet ristiin. Ranskalaisvalmentaja ei mielestään nauttinut seurajohdon luottamuksesta.

Zidane Zidane luotsasi päättyneellä kaudella Real Madridin toiseksi La Ligassa. Kuva: Juan Manuel Serrano Arce / Getty Images
Jonne Niemeläinen

Real Madridin jalkapallojoukkueen päävalmentaja Zinedine Zidane ilmoitti viime viikolla, että hän eroaa tehtävästään. Nyt ranskalaisvalmentaja kertoi eronsa syyksi luottamuspulan.

Zidanella olisi ollut sopimus espanjalaisjätin kanssa vielä vuoteen 2022 asti.

– Lähden, koska mielestäni seura ei enää luota minuun. Tarvitsen tukea, jos meinaan rakentaa jotain keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä, Zidane kirjoitti kirjeessä, joka julkaistiin AS-lehdessä. (siirryt toiseen palveluun)

Realin viime kausi oli pettymys. Real Madrid sijoittui päättyneellä kaudella La Ligassa toiseksi. Paikallisvastus Atletico Madrid voitti mestaruuden kahden pisteen erolla.

Kausi oli jättiseuralle muutenkin pettymys, sillä Real taipui Mestarien liigan välierissä Chelsealle.

Zidanella saattaa olla edessä taukoa valmentamisesta, mutta hänet on kuitenkin jo huhuissa yhdistetty niin Ranskan maajoukkueen kuin italialaissuuruus Juventuksen valmennukseen.

Lue myös:

Zinedine Zidane jätti Real Madridin

Espanjalaismedia: Zidane kertoi pelaajille jättävänsä Realin kauden päätyttyä

Suosittelemme sinulle