Hyppää sisältöön

Poliisi epäilee pahoinpitelyä Vuosaaressa – sosiaalisessa mediassa leviää tieto, jonka mukaan nuori nainen yritettiin kaapata autoon

Poliisin tietojen mukaan nuoreen naiseen käytiin käsiksi ja häntä yritettiin raahata kohti autoa Ruusuniementiellä Vuosaaressa kello 17.30 aikaan sunnuntaina. Esitutkinta on aloitettu pahoinpitelyn rikosnimikkeellä.

lähikuva poliisin virka-asusta
Poliisi pyytää vihjeitä epäiltyyn pahoinpitelyyn liittyen. Kuva: Johanna Manu / Yle
Tiina Karppi

Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja Vuosaaressa tapahtuneesta epäillystä pahoinpitelystä sunnuntaina 30. toukokuuta.

Sosiaalisessa mediassa levisi sunnuntaina tieto, jonka mukaan nuori nainen olisi yritetty kaapata väkisin autoon Vuosaaren sataman lähistöllä. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus, ja poliisi selvittää tapahtumia.

Poliisin tietojen mukaan nuoreen naiseen käytiin käsiksi ja häntä yritettiin raahata kohti autoa Ruusuniementiellä Vuosaaressa kello 17.30 aikaan sunnuntaina.

Esitutkinta on aloitettu pahoinpitelyn rikosnimikkeellä. Rikosnimike tarkentuu tai muuttuu mahdollisesti myöhemmin, kun tapahtuman yksityiskohdat selvitetään, poliisi tiedottaa (siirryt toiseen palveluun).

– Selvitämme parhaillaan tapahtumien kulkua. Asian tutkinta on aivan alkuvaiheessa, ja pyydämme tutkintarauhaa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala tiedotteessa.

Poliisi pyytää kaikki vihjeet ja havainnot sunnuntain tapahtumista osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

Suosittelemme sinulle