Hyppää sisältöön

Agueron Barcelona-sopimukselle sinetti

Sergio Aguero on tehnyt vuoteen 2023 asti kestävän sopimuksen Espanjan La Liga -seura FC Barcelonan kanssa. Aguero ilmoitti jo maaliskuussa jättävänsä Manchester Cityn.

Sergio Aguero kuvassa.
Sergio Agueron kaksivuotisen sopimuksen ulosottohinta on peräti 100 miljoonaa euroa. Kuva: Manchester City FC / Getty Images
Anu Karttunen

FC Barcelona on vahvistanut Sergio Agueron sopimuksen seuran kanssa Twitter-tilillään. Manchester Cityn hyökkääjän sopimuksesta on huhuttu jo siitä asti, kun argentiinalainen ilmoitti maaliskuussa jättävänsä Cityn tämän kauden jälkeen.

Vielä tuolloin Aguero toppuutteli huhuja, mutta englantilais- ja espanjalaismediat ovat viime päivinä kertoneet siirron olevan jo varmaa.

Keskiviikkona 33 vuotta täyttävän Agueron sopimus Valioliiga-joukkueen kanssa päättyy kesäkuussa. Hän pelasi Cityssä kymmenen vuoden ajan siirryttyään Englantiin Atletico Madridista.

Manchester City päätti Valioliiga-kauden mestaruuteen, mutta koki kirvelevän 0–1-tappion Mestarien liigan finaalissa viime lauantaina. Aguero voitti Cityn kanssa viisi mestaruutta, yhden FA cupin ja kuusi liigacupia. Hän on seuran kaikkien aikojen maalintekijä, sillä hän teki vuosien aikana Citylle peräti 260 maalia.

Agueron kerrottiin allekirjoittavan sopimuksensa myöhemmin maanantai-iltana ja sopimuksen ulosottohinta on 100 miljoonaa euroa.

Lue myös:

Kymmenen kautta Manchester Cityssä pelannut Agüero jättää seuran kesällä

Chelsea kaappasi Mestarien liigan voiton avauspuoliajan maalilla – Manchester Cityn supertähti törmäsi rajusti ja loukkaantui

United hävisi Leicesterille – Manchester Cityn mestaruudelle sinetti

Suosittelemme sinulle