Hyppää sisältöön

Mustasaaressa ja Vöyrillä yli 16- vuotiaiden rokotusajanvaraus siirtyy

Yli 16 -vuotiaat voivat varata rokokotusajan 11.6. lähtien. Alunperin ajanvaraus piti alkaa tänään tiistaina. Rokotteita tuili Mustasaareen ja Vöyrille kuitenkin odotettua vähemmän.

Yli 16-vuotiaiden rokotusajanvaraus alkaa 11.6. Mustasaaressa ja Vöyrillä. Kuva: Partha S Sahana

Mustasaaressa ja Vöyrillä yli 16-vuotiaiden rokotusaikataulu siirtyy myöhäisemmäksi. Alunperin yli 16 -vuotiaiden rokotusten ajanvaraus piti alkaa jo ttiistaina 1.6., mutta Mustasaari ja Vöyri saivat toukokuun loppupuolella odotettua vähemmän rokoteannoksia.

Tämä vaikuttaa rokotusaikatauluun siten, että siten, että 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat varata rokotusajan vasta 11.6. alkaen.

Tulevina viikkoina kaikki 40-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat edelleen varata rokotusajan nettiajanvarauksesta. Jos tässä ikäryhmässä on rokottamattomia vielä 13.6. jälkeen, he voivat varata ajan soittamalla varausnumeroon.

Henkilöt, joille rokotetta on tarjottu työterveyshuollosta, voivat ottaa rokotteen joko työterveyshuollossa tai varata rokotusajan kunnan terveydenhuoltoon. Ensimmäisen rokoteannoksensa saaneet saavat toisen rokoteannoksensa samassa rokottamisyksikössä.

Suosittelemme sinulle