Hyppää sisältöön

Ikävä käänne! Johannes Vetter ei heitä Turussa

Hurjavireinen keihäsmies Johannes Vetter ei ole mukana Paavo Nurmen kisoissa Turussa. Lähentäjälihaksen repeämä vie Vetterin lyhyelle kisatauolle.

Johannes Vetter joutuu jäämään sairauslomalle. Kuva: Getty Images

Hirmuvireeseen päässyt saksalainen keihäänheittäjä Johannes Vetter ei kilpaile ensi viikon Paavo Nurmen kisoissa Turussa. Manageri Tero Heiska vahvistaa, että tukijalassa oleva vamma vie Vetterin lyhyelle kisatauolle.

Vetter kiskaisi Puolan EM-joukkuekilpailussa kaikkien aikojen kolmanneksi kovimman keihästuloksen 96,29. Vetter ei heittänyt enää hurjan kaarensa jälkeen ja kertoi tuntemuksistaan lähentäjälihaksessa.

– Lähentäjälihaksessa on repeämä. Saksassa tehdyn magneettikuvauksen jälkeen tehtiin päätös, ettei riskejä voida ottaa ja pari seuraavaa kilpailua jää väliin, Heiska kertoi Yle Urheilulle.

Vetter joutuu jättämään väliin 7.-8. kesäkuuta järjestettävät Paavo Nurmen kisat ja Orimattilan kilpailut 15. kesäkuuta. Vetter uskoo palaavansa kisakentille 26. kesäkuuta Kuortaneella.

– Johannes on vakuuttunut, ettei Kuortaneen kanssa pitäisi olla minkäänlaisia ongelmia. Orimattilasta on kuitenkin lähes kaksi viikkoa Kuortaneen kilpailuihin, Heiska ennakoi.

Yleisurheilukesän huipentavat Tokion olympialaiset alkavat 23. heinäkuuta. Heiska on vakuuttunut siitä, että Vetter palaa huippuvireeseen Tokion kisoihin mennessä.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

Johannes Vetter kiskaisi yli 96 metrin heiton ja kaikkien aikojen kolmanneksi pisimmän keihäskaaren – paljasti myöhemmin ikäviä uutisia

Suosittelemme sinulle