Hyppää sisältöön

Ashleigh Bartyn ongelmat jatkuvat – Ranskan avoimen ykkössijoitettu joutui luovuttamaan

Ranskan avoimen tennisturnauksen vuoden 2019 mestari ja ykkössijoitettu Ashleigh Barty on joutunut luovuttamaan toisen kierroksen ottelunsa loukkaantumisen takia.

Ashleigh Barty ei puolustanut vuoden 2019 mestaruuttaan viime vuonna koronapandemian takia ja jätti tämän vuoden turnauksen kesken. Kuva: John Berry / Getty Images

Naisten turnauksen ykkössijoitettu Ashleigh Barty on luovuttanut ottelunsa Ranskan avointen toisella kierroksella. Vuoden 2019 mestari oli tilanteessa 1–6, 2–2 ottelussa Puolan Magda Linetteä vastaan, kun hän vetäytyi loukkaantumiseen vedoten.

Barty hävisi ensimmäisen erän 27 minuutissa ja häntä hoidettiin erän jälkeen aikalisän ajan.

Hänellä oli ottelussa vasen reisi teipattuna ja heti ottelun alusta asti oli selvää, ettei australialainen pystynyt liikkumaan kunnolla. Hän ei ehtinyt juosta Linetten lyönteihin, oli vaikeuksissa pitkissä palloralleissa ja hapuili ykkössyötössään.

Bartylla oli ongelmia lanteensa vasemman puolen kanssa jo ensimmäisen kierroksen ottelussaan yhdysvaltalaista Bernarda Peraa vastaan. Barty voitti ottelun 6–4, 3–6, 6–2, mutta kertoi jälkeenpäin, ettei ollut täysin kunnossa ja etenee nyt vain ottelu kerrallaan.

Naisten tenniksen ykköspelaaja Barty, 25, päätti viime vuonna, ettei puolusta mestaruuttaan koronapandemian takia, vaan pysyi kotonaan Australiassa.

Valmistautuessaan Ranskan avoimeen turnaukseen hän pelasi 13 ottelua massakentällä ja voitti niistä 11. Hän joutui luovuttamaan puolivälieräottelunsa Roomassa oikean käden vamman takia.

Lue myös:

Henri Laaksoselle upea yllätysvoitto Ranskan avoimissa – maailmanlistan 11:s jäi jalkoihin

Ruusuvuori ja Köpfer avausvoittoon Ranskan avoimissa

Naomi Osaka vetäytyy Ranskan avoimista – avautui pahasta olostaan ja ahdistuksestaan sosiaalisessa mediassa

Suosittelemme sinulle