Hyppää sisältöön

YleXPopin virallinen kisakatsomo lauantaina Jyväskylän Veturitalleilla – tapahtumaan otetaan edelleen yleisöä vastaan

Virtuaalinen festari järjestetään huomenna lauantaina klo 16 alkaen. Isolta valkokankaalta seurataan muun muassa Ellinooran, Erika Vikmanin ja Elastisen esiintymisiä

YleX Aamun Viki ja Köpi YleXPopissa kesällä 2019.
YleXPop järjestetään tänä vuonna virtuaalitapahtumana. Kisakatsomoon Jyväskylän Veturitalleille pääsee rajallinen määrä yleisöä. Kuvituskuva vuodelta 2019. Kuva: Nelli Kenttä
Angela Nurmi

Jyväskylän Veturitallit toimii Suomen suurimman virtuaalifestarin, YleX Popin, virallisena kisakatsomona.

Virtuaalinen festari järjestetään huomenna lauantaina klo 16 alkaen. Esiintyjinä nähdään tänä vuonna Elastinen, Ellinoora, Ursus Factory, Runo, William, Erika Vikman ja Ibe.

Jyväskylän Veturitalleille otetaan rajallinen määrä yleisöä ja tapahtumaa pääsee seuraamaan isolta kankaalta.

Veturitallien kisakatsomoon otetaan edelleen yleisöä vastaan. Tapahtumaan voi ilmoittautua Jyväskylän kaupungin nettisivujen kautta (siirryt toiseen palveluun).

Tapahtumassa on maskisuositus voimassa. Tilaisuus on päihteetön ja maksuton, eikä tapahtumassa ole anniskelua. Veturitallien Kahvila Kisko on kuitenkin avoinna tapahtuman aikana.

Kisakatsomo on toteutettu yhdessä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ja Ylen kanssa.

YleX Pop-lähetystä voi seurata myös TV2:ssa ja Yle Areenassa.

YleXPop oli määrä järjestää Jyväskylässä tavallisena yleisötapahtumana jo viime vuonna, mutta koronarajoitusten vuoksi tapahtuma järjestetään toistamiseen virtuaalisena.

Suosittelemme sinulle