Hyppää sisältöön

Ylen uusi asiantuntija ennustaa jalkapallon EM-kisojen jokaisen ottelun tuloksen suorassa lähetyksessä tiistaina

Ylen jalkapalloasiantuntija Sebastian Sorsa ennakoi tiistai-iltana jalkapallon EM-kisoja ottelu ottelulta, kun hän jättää Futistietäjä-kisaveikkauksensa suorassa lähetyksessä.

Futistietäjä-ennakkolähetys: EM-kisat avausvihellyksestä mestaruusjuhliin
Futistietäjä-ennakkolähetys: EM-kisat avausvihellyksestä mestaruusjuhliin

Perjantaina alkavia jalkapallon EM-kisoja ennakoidaan tiistai-iltana 8. kesäkuuta Ylen netissä aivan uudella tavalla, kun asiantuntija Sebastian Sorsa ennustaa jokaisen ottelun lopputuloksen suorassa Futistietäjä-ennakkolähetyksessä klo 18.00 alkaen.

Futistietäjä on Ylen netissä pelattava klassinen kisaveikkaus, jossa pyritään arvaamaan kisojen kulku ottelu ottelulta, aina avausvihellyksestä mestaruusjuhliin saakka.

Sorsa jättää tiistain suoran lähetyksen yhteydessä oman rivinsä kisaveikkaukseen ja osallistuu sillä mm. Ylen asiantuntijoiden kimppapeliin. Asiantuntijoiden suorituksia voi seurata kisojen aikana Futistietäjässä ja Ylen lähetyksissä.

Sebastian Sorsa on Ylen asiantuntija jalkapallon EM-kisoissa. Kuva: Jyrki Valkama

Katsojat voivat osallistua tiistain Futistietäjä-lähetykseen chatin kautta (siirryt toiseen palveluun), haastaa asiantuntija Sorsan veikkaukset tai kysyä mitä tahansa EM-futikseen liittyvää.

Haluatko jättää oman rivisi kisaveikkaukseen? Futistietäjää pääsee pelaamaan täällä. Pelaamiseen tarvitset vain Yle Tunnuksen.

Lue myös:

Näin Huuhkajat hyppäsi junaan kohti Pietaria ja EM-kisoja – Markku Kanervalta luottavaisia lausuntoja loukkaantuneista

Joel Pohjanpalo tietää tasan tarkkaan, miksi Huuhkajien EM-kenraali meni penkin alle – "Ehkä oli vain hyvä, ettemme näyttäneet osaamistamme kenraalissa"

"Toivion ja Arajuuren rakkaustarina ei vaadi mitään kolmatta pyörää" – Selostaja Matti Härkönen antoi palaa Huuhkajien pelitavasta yllättävällä tavalla

Suosittelemme sinulle