Hyppää sisältöön

Genelec perustaa Kuopioon innovaatiolaboratorion

Iisalmelainen äänentoistojärjestelmien valmistaja etsii innovaatiolaboratorioon noin neljää asiantuntijaa. Haku tapahtuu ideakilpailulla. Yksikön on tarkoitus toimia start-up -yrityksen kaltaisena tiiminä, joka voi tehdä ennakkoluulottomia kokeiluita.

Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian. Arkistokuva. Kuva: Toni Pitkänen / Yle
Keijo Salokangas

Äänentoistojärjestelmiä valmistava iisalmelainen Genelec perustaa Kuopion Savilahteen innovaatiolaboratorion, G Innovation Labin.

Yhtiö hakee siihen alkuvaiheessa noin neljää eri osaamisalueilta tulevaa asiantuntijaa. Haku tapahtuu ideakilpailulla, johon voi osallistua sekä tiiminä että henkilönä.

Yhtiön toimitusjohtajan Siamäk Naghianin mukaan tarkoituksena on saada aikaan yhtiön sisäinen, startup-yrityksen kaltainen tiimi, joka mahdollistaa ennakkoluulottoman kehityksen ja kokeilut.

– Haluamme rohkeasti ja avoimesti katsoa toimialan tulevaisuuden kehitystä ja löytää uusia mahdollisuuksia eri osaamisalueiden ja toimialojen rajapinnoilta, sanoo Naghian.

Genelec kertoo sitoutuvansa innovaatiolaboratorion toimintaan pitkäjänteisesti ja uskoo näkevänsä sen työskentelystä konkreettisia tuloksia 3–5 vuoden sisällä.

Kilpailu avataan keskiviikkona 16. kesäkuuta ja se toteutetaan Savilahden osaajapooli Pondin kanssa. Työpaikasta kiinnostuneet voivat hakea paikkaa ilmoittamalla kilpailuun oman ratkaisuehdotuksensa.

Kilpailuun hakeutuneiden joukosta valitaan esitettyjen ideoiden joukosta finalistit, jotka pääsevät jatkokehittämään ajatuksiaan Genelecin henkilöstön kanssa kahden päivän ajaksi. Kuopioon valittava tiimi rekrytoidaan finalistien joukosta.

Suosittelemme sinulle