Hyppää sisältöön

Aikuiset pääsevät taas harrastamaan sisällä – Joensuu avaa sisäliikuntapaikat

Aikuisten sisäliikunnan harrastustoiminta on sallittua mukaan lukien perhevuorot, aikuislapsiryhmät, aikuisjoukkueiden harjoitukset ja ottelut. Muut koronarajoitukset pysyvät voimassa.

Yleiskuva
Joensuussa pääsee taas harrastamaan. Kaupunki pyytää kuitenkin kaikkia tilojen käyttäjiä muistamaan terveysturvallisuuden. Kuva: Mikko Koski / Yle
Annika Lius

Aikuisten sisäliikunnan harrastustoiminta on jälleen sallittua Joensuussa. Kaupunki avaa tänään aikuisten sisäliikunnan harrastustoiminnan ja palaa normaaliin toimintaan kaikkien liikuntapalveluiden tilojen osalta.

Aikuisten sisäliikunnan harrastustoiminta on sallittua mukaan lukien perhevuorot, aikuislapsiryhmät, aikuisjoukkueiden harjoitukset ja ottelut, kaupunki tiedottaa.

Kaupunki suosittelee kaikkia tilojen ja palveluiden käyttäjiä seuraamaan alueellista ja valtakunnallista koronatilannetta sekä noudattamaan edelleen voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita.

– Koronatilanne on helpottunut, mutta ei virusta kokonaan ole voitettu. Pyydämme siksi kaikkia tilojen käyttäjiä ja harrastajia noudattamaan terveysturvallisuusohjeita. Pidetään turvavälit, muistetaan käsihygienia ja estetään viruksen leviäminen meille kaikille annettujen ohjeiden mukaisesti, sanoo Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen kaupungin tiedotteessa.

Muut koronarajoitukset pysyvät voimassa. Kaikissa kaupungin palveluissa ja tiloissa on muun muassa yhä käytettävä kasvomaskia. Maskisuositus koskee myös 12 vuotta täyttäneitä ja on voimassa toistaiseksi.

Suosittelemme sinulle