Hyppää sisältöön

"Luulen, että hän vähän näykkäisi minua" – Pogba ei vaadi Rüdigerille rangaistusta

Paul Pogba halusi painaa villaisella Antonio Rüdigerin erikoisen tempun. Pogba ei vaatinut Rudigerille rangaistusta ottelun jälkeen.

Antonio Rüdiger levittelee käsiään, Paul Pogba pitelee selkäänsä.

Saksan ja Ranskan välisen tiistai-illan jalkapallon EM-kisaottelun puhuttavin tilanne nähtiin avauspuoliajan lopussa, kun Saksan Antonio Rüdiger näytti puraisevan hampaillaan Ranskan Paul Pogban selkään.

Pogba rauhoitteli tilannetta pelin jälkeen ja halusi painaa asian villaisella.

– Me olemme ystäviä. Olemme tunteneet toisemme jo pitkään. Se ei ollut mikään iso juttu. Kaikki näkivät varmaan tilanteen tv-kuvista. Tilanne on ohi, ja se kuuluu historiaan, Pogba rauhoitteli pelin jälkeen Goal.com (siirryt toiseen palveluun) -nettisivuston mukaan.

Ranskalaistähti ei halua, että Rüdigeriä rangaistaan tilanteesta. Tuomaristo ei nähnyt tilannetta, eikä siitä jaettu varoitusta. Tilannetta arvioitaneen kuitenkin vielä jälkikäteen.

– Minä en itke keltaisen tai punaisen kortin perään. Luulen, että hän vähän näykkäisi minua siinä – tunsin sen. Kerroin tilanteesta tuomarille ja tuomari teki päätöksensä. On parempi, että tilanteesta ei annettu mitään korttia. En halua, että Antonio saa tilanteesta mitään pelikieltoa, Pogba päätti.

Hallitseva mestari Ranska voitti F-lohkon avauspelissään Saksan maalein 1–0. Ottelun ainoa maali syntyi avauspuoliajalla, kun Saksan huipputoppari Mats Hummels ohjasi Lucas Hernandezin keskityksen omaan maaliin.

Lue myös:

Huomasitko tämän? Saksan Rüdiger näytti puraisevan Ranskan tähteä – "On vaikea todistaa, että hän upotti hampaansa Pogban selkään"

Karmea alku Saksan kisoille! Katso, miten Hummels upotti pallon omaan verkkoon – ranskalaistähtien upeat maalit hylättiin

Katso Cristiano Ronaldon historiallinen maali! Kerran pallon yleisömereen potkaissut supertähti osui pelin lopussa kahdesti

Mestareille täydet pistepotit vieraista: Portugali teki salamamaalit, Ranska nollasi Saksan – Yle seurasi viidettä kisapäivää hetki hetkeltä

Kommentti: Ruotsin valmentajan kritisoitu temppu saattaa osoittautua arvokkaaksi – länsinaapurissa EM-ottelua seurannut sanasota eteni poliisiasiaksi

Lähes kaksimetrinen venäläinen "kaappi" yrittää murtaa Huuhkajien puolustuksen ja EM-unelman – Joni Kauko vastaa: "Kyllä meiltäkin voimaa löytyy"

Christian Erikseniltä kuvapäivitys sairaalasta – Valmentajalta hätkähdyttävä tieto: sydänpysähdyksen saanut tähtipelaaja katsoi ottelun loppuminuutit televisiosta

Suosittelemme sinulle