Hyppää sisältöön

Aikuisten ryhmäliikunta alkaa koronatauon jälkeen Liperissä

Aikuisten sisäliikuntaryhmät sekä perhevuorot, aikuis-lapsiryhmät ja aikuisjoukkueiden harjoitukset voidaan jälleen järjestää sisätiloissa. Ryhmien toiminnan käynnistyessä koronaturvallisudesta on edelleen huolehdittava. Sisätiloissa on vältettävä lähikontakteja ja huolehdittava käsihygieniasta.

Kotiliikunta välineitä lattialla.
Liikuntaryhmien järjestäjän tulee huolehtia riittävästä terveysturvallisuudesta, kuten käsienpesumahdollisuudesta, riittävistä etäisyyksistä ja tilojen puhtaudesta. Kuva: Eleni Paspatis / Yle
Annika Lius

Liperi avaa aikuisten harrastustoiminnan kunnan tiloissa tästä päivästä alkaen. Aikuisten sisäliikuntaryhmät sekä perhevuorot, aikuis-lapsiryhmät ja aikuisjoukkueiden harjoitukset voidaan jälleen järjestää sisätiloissa.

Aikuisten sisäliikuntaryhmien toiminta on ollut koronapandemian vuoksi tauolla.

Järjestäjän tulee huolehtia riittävästä terveysturvallisuudesta, kuten käsienpesumahdollisuudesta, riittävistä etäisyyksistä ja tilojen puhtaudesta.

– Ryhmien toiminnan käynnistyessä koronaturvallisudesta on edelleen huolehdittava, sillä valtakunnallinen epidemia ei ole ohi, vaikka tilanne maakunnassa onkin rauhoittunut huomattavasti. Sisätiloissa on edelleen vältettävä lähikontakteja ja huolehdittava käsihygieniasta. Suosittelemme myös edelleen maskien käyttöä, mikäli sille ei ole estettä, Liperin kunnan tiedotteessa todetaan.

Järjestäjällä tulee olla selvitys siitä, miten tartuntatautilain velvoittamat hygieniakäytännöt tilaisuudessa on toteutettu.

Lisää Pohjois-Karjalan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle