Hyppää sisältöön

Mies kuoli tieliikenneonnettomuudessa Mänttä-Vilppulassa aikaisin torstaiaamuna

Henkilöuto oli ajautunut ulos tieltä ja törmännyt betoniseen siltarumpuun. Auto oli vaurioitunut törmäyksessä kauttaaltaan, joten poliisin mukaan kuljettajalla oli tilanteeseen nähden liikaa nopeutta.

Poliisin hiha ja auto takana
Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn selvittämisenä. Arkistokuva. Kuva: Paulus Markkula / Yle
Mari Jäntti

Mänttä-Vilppulassa tapahtui tieliikenneonnettomuus aikaisin torstaiaamuna. Onnettomuudessa kuoli henkilöautoa ajanut mies. Autossa ei ollut muita henkilöitä.

Tapahtumapaikalla selvisi, että auto oli ajautunut ulos tieltä ja törmännyt betoniseen siltarumpuun Seiväsniementien kohdalla. Auto oli vaurioitunut törmäyksessä kauttaaltaan, joten poliisin mukaan kuljettajalla oli tilanteeseen nähden liikaa nopeutta.

Jäljistä päätellen auto oli tulossa Vilppulan suunnasta Riihikankaantietä kohti tietä 58. Auto oli suistunut kulkusuunnassaan oikealle ojaan Kinnaskosken sahan jälkeen vasemmalle kaartuvassa mutkassa.

Poliisi tutkii asiaa tässä vaiheessa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn selvittämisenä.

Jatkotutkimuksissa selvitetään muun muassa sitä, onko kuljettajalla ollut alkoholia tai muuta päihdyttävää ainetta veressä, joka olisi ollut osasyynä onnettomuudelle. Mikäli alkoholi tai muuta päihdyttävää ainetta todetaan, tulee yhdeksi tutkintanimikkeeksi myös rattijuopumus.

Suosittelemme sinulle