Hyppää sisältöön

Mopoilija osui pyörätuolin työntäjään ja lähti karkuun – pyörätuolissa istunut ja häntä työntänyt henkilö suistuivat jyrkän pientareen alas Kouvolassa

Kaksi henkilöä loukkaantui skootterin osuttua pyörätuolin työntäjään. Mopoilija ei pysähtynyt tapahtumapaikalle. Poliisi pyytää havaintoja tapauksesta.

Kouvolassa sattui keskiviikkona vaarallinen tilanne, kun skootteri ajoi pyörätuolia työntäneen henkilön päälle. Kuvituskuva. Kuva: Yle/Mikael Kokkola

Kaksi henkilöä loukkaantui lievästi, kun mopoilija osui pyörätuolia työntäneeseen henkilöön Kouvolassa.

Tapaus sattui Kuusankoskella Lassilanpellontien pyörätiellä keskiviikkona aamupäivällä noin kello 11:n jälkeen.

Pyörätiellä Kyöperiläntien suuntaan ajanut mopoilija osui samaan suuntaan pyörätuolia työntäneeseen henkilöön siten, että pyörätuolin työntäjä ja pyörätuolissa istunut henkilö suistuivat pyörätien oikeanpuoleisen jyrkän pientareen alas. Molemmat saivat lieviä vammoja.

Tummaa skootteria kuljettanut, mustaan huppariin ja mustiin housuisin pukeutunut isokokoinen mopoilija ei pysähtynyt tapahtumapaikalle.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai asiasta muutoin tietäviä ottamaan yhteyttä Kaakkois-Suomen poliisiin numeroon 050 447 9574 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Lisää Kymenlaakson uutisia myös Yle Areenassa: katsele, kuuntele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle