Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Matilda Castren ei onnistunut noustamaan sijoitustaan ja karsiutui päätöskierroksilta golfin LPGA:n mestaruuskisoissa Atlantassa

Matilda Castren kiersi toisen päivän viisi yli parin ja jäi kisassa jaetulle sijalle 120. Jatkokierrospaikka olisi vaatinut kuusi lyöntiä paremman tuloksen.

Golfari Nelly Korda lyömässä palloa
Nelly Korda nousi kilpailun kärkeen tehtyään toisella kierroksella kymmenen birdieä.
Maija Kautto
Avaa Yle-sovelluksessa

Matilda Castren päätyi LPGA:n mestaruuskilpailuissa kahden kierroksen jälkeen tulokseen kahdeksan yli parin. Tulos ei riittänyt kahdelle päätöskierrokselle. Lopputuloksissa Castren on jaetulla sijalla 120.

Casteren sai toiselle kierrokselle onnistumaan kaksi väylää birdie -tuloseen. Mukaan mahtui valitettavasti kuitenkin myös neljä bogeya ja yksi tuplabogie.

Kisaa johtaa USA:n Nelly Korda, joka on tuloksessa yksitoista alle parin. Hän nousi toisella kierroksella avauskierroksen jälkeen kisaa johtaneen Lizette Salasin ohi yhden lyönnin turvin, kun pelaamatta on vielä kaksi kierrosta.

Lue myös:

Matilda Castrenin avauskierros golfin LPGA:n mestaruuskisoissa Atlantassa oli takkuinen – kärki on jo kahdeksan lyönnin päässä

Tyly tilasto kertoo, että naisten palkkiot huippugolfissa ovat edelleen murto-osa miesten ansioista – "Naisen euro Euroopan kiertueella on 15 senttiä"

Suosittelemme sinulle