Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Tämä nostaa hymyn huulille! Legendaarinen näyttelijä Will Ferrell antoi tukensa Ruotsille illan EM-taistoon – katso hauska kannustusvideo

Ruotsin jalkapalloliitto on julkaissut ennen illan Ukraina-neljännesvälierää hauskan videon, jossa Will Ferrell kannustaa Ruotsin maajoukkuetta.

Will Ferrell
Will Ferrellillä on Ruotsi-kytkös, sillä hänen vaimonsa on ruotsalainen. Kuva: 2020 Jeff Kravitz / Getty Images
Roope Visuri
Avaa Yle-sovelluksessa

Ruotsin jalkapallomaajoukkue tähtää illalla jalkapallon EM-kisoissa puolivälieriin, kun Ruotsi kohtaa Ukrainan kello 22 alkaen. Ruotsin maajoukkue on saanut mielenkiintoiselta suunnalta tukea. Ruotsin jalkapalloliitto julkaisi sosiaalisessa mediassa tiistaina iltapäivällä legendaarisen näyttelijän Will Ferrellin kannustusvideon.

– Olette niin taitavia. Olette niin voimakkaita. Olette niin nopeita, Ferrell kehui sekoittaen hieman ruotsia ja englantia keskenään.

Ferrell lauleskeli videolla myös kannustusta Ruotsille.

– Olemme Ruotsin faneja kaikki. Olemme Ruotsin faneja kaikki, Ferrell heitti ennen kuin osoitti myös kannustuksensa suoraan esimerkiksi kolmea maalia tehneelle Emil Forsbergille sekä Sebastian Larssonille.

Ferrell päätti videon vielä tuttuun huutoon

– Heja Sverige!

Jos Ferrellin kannustusvideo ei näy, voit katsoa sen täältä.

53-vuotias Ferrell on esiintynyt lukuissa komediaelokuvissa. Parhaiten hänet kenties tunnetaan elokuvista Elf ja Old School. Ferrerillä on myös erityinen Ruotsi-kytkös, sillä hänellä on ruotsalainen vaimo. Ferrellin vaimo on myös näyttelijä Viveca Paulin.

Ruotsi on pelannut mainiosti käynnissä olevissa EM-kisoissa. Sinikeltaiset voittivat lohkonsa, johon kuuluivat Espanja, Slovakia ja Puola. Illan vastus Ukraina selvisi puolestaan jatkoon ainoana lohkokolmosena, joka sai alkulohkossa kolme pistettä. Ukraina kaatoi Pohjois–Makedonian, mutta hävisi Hollannille ja Itävallalle.

Ruotsin ja Ukrainan kamppailua voi seurata suorana TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 22 alkaen. Viimeisen neljännesvälieräpäivän aloittaa Englannin ja Saksan klassikkokohtaaminen.

Lue lisää:

Pystyykö Englanti vihdoin nujertamaan Saksa-peikkonsa? Asiantuntija odottaa klassikkoa vesi kielellä: "Niitä pelejä, joissa legendat syntyvät"

EM-kisoissa häikäissyt Ruotsin Alexander Isak kiinnostaa nyt koko Eurooppaa – vertailut Zlatan Ibrahimoviciin eivät ole perättömiä

Murtunut Mbappé julkaisi tunteikkaan päivityksen, mestarivalmentaja Deschampsille murskakritiikkiä Ranskassa: "Hän ei ole kaukana eroamisesta"

Miten ihmeessä hallitseva maailmanmestari suli näin huimien maalien jälkeen? Asiantuntija oli jo julistamassa Ranskaa Euroopan mestariksi

Tässä on tunnetta! Sveitsiläisfanin reaktio hauskuutti tv-katsojia ja tiivisti pudotuspelitrillerin tunnemyrskyt – katso hulvaton video

Suosittelemme