Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Kuopiolainen KPY Novapolis rakentaa Microkadun tornitaloon yhteisöllisen työympäristön – miljoonainvestointeja myös ravintolapalveluihin

Microkadun tornitalon kaksi ensimmäistä kerrosta uudistetaan ja yhdistetään laajaksi yhtenäiseksi työtila- ja ravintolaympäristöksi. Jaetussa työtilassa voi työskennellä samaan aikaan esimerkiksi monen eri yrityksen työntekijöitä.

Havainnekuva Microkadun tornitalon uudesta jaetusta työtilasta.
Havainnekuva uusista tiloista. KPY Novapoliksen cowork-tilan suunnittelusta vastaavat kuopiolaiset suunnittelutoimistot Partanen & Lamusuo Oy ja Hiili & Timantti Oy. Kuva: Hiili & Timantti Oy
Laura Ruuskanen
Avaa Yle-sovelluksessa

Kuopiolainen KPY Novapolis rakentaa Microkadun tornitaloon uuden yhteisöllisen työympäristön. Tornin kaksi ensimmäistä kerrosta uudistetaan ja yhdistetään parviratkaisulla laajaksi yhtenäiseksi työtila- ja ravintolaympäristöksi.

Yhteisöllisen työympäristön rakennustyöt alkavat kesän lopulla. Kyseessä on noin kahden miljoonan euron investointi, josta KPY Novapoliksen hallitus päätti tänään. Lisäksi yhtiö investoi Microkadun ravintolaympäristöihin tänä vuonna yhteensä yli neljä miljoonaa euroa.

Uuden tilan suunnittelusta vastaavat kuopiolaiset suunnittelutoimistot Partanen & Lamusuo Oy ja Hiili & Timantti Oy.

– Kyseessä on yhteisöllinen työympäristö, jossa voi joustavasti tehdä töitä ja kohdata muita, KPY Novapoliksen kehitys- ja viestintäjohtaja Silja Huhtiniemi kertoo tiedotteessa.

Huhtiniemen mukaan kokonaisuuteen tulee muun muassa hiljaisen työn tila, neuvottelutiloja ja runsaasti 1–4 hengen etäkokousratkaisuja. Uudistettu tila toimii myös Novapoliksen uutena tapahtumatilana.

– Jaettavat työtilat luovat kasvaville yrityksille joustavuutta. Myös verkostoituminen helpottuu, kun samassa ympäristössä työskentelee monen eri yrityksen työntekijöitä, KPY Novapoliksen toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen sanoo.

Lisää Pohjois-Savon uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme