Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Viiden Bundesliigakauden jälkeen länsinaapuriin – Ruotsin suurseura Malmö FF hankki Niklas Moisanderin

Niklas Moisander siirtyy vuoden sopimuksella Ruotsin hallitsevan mestarin Malmo FF:n riveihin.

Niklas Moisander
Niklas Moisander pelasi Bundesliigassa Werder Bremenin paidassa viisi vuotta ja 125 ottelua. Kuva: Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images
Juuso Koskinen,
STT Urheilu
Avaa Yle-sovelluksessa

Suomalaispuolustaja Niklas Moisander, 35, siirtyy Ruotsin jalkapalloliigassa Allsvenskanissa pelaavaan Malmö FF:ään. Moisanderin sopimus kestää ensi vuoteen.

– Olen erittäin onnellinen ja kiitollinen siitä, että saan tämän mahdollisuuden pelata Malmö FF: ssä. Odotan innolla joukkuekavereiden tapaamista ja kaupunkiin tutustumista, Moisander sanoo seuran nettisivuilla.

Moisander on pelannut pitkään ulkomailla. Viisi edelliskautta hän edusti Werder Bremeniä Saksan Bundesliigassa, pelaten 125 ottelua seuran paidassa.

Moisander on pelikelpoinen Malmössä 15. heinäkuuta alkaen.

– Olen aina seurannut Allsvenskania ja tiedän, että Malmö FF on suurseura Ruotsissa, vähän kuin Ajax Hollannissa tai Bayern München Saksassa, suomalaispuolustaja sanoi skånelaisseuran kotisivuilla.

Hallitseva mestari Malmö johtaa Allsvenskania. Huuhkajissa kapteenina ollut Moisander lopetti maajoukkueuransa loppuvuodesta 2017.

Lue myös:

Lionel Messin sopimus FC Barcelonan kanssa umpeutui viime yönä – maailman paras jalkapalloilija on 21 vuoden jälkeen vapailla markkinoilla

Dortmund vahvisti Jadon Sanchon jättisiirron Manchester Unitediin – Wolverhampton-luotsi siirtyy Tottenhamin peräsimeen

Huuhkajien Joni Kauko siirtyy Intian pääsarjaan – kolmas maassa pelaava suomalainen

Suosittelemme sinulle