Hyppää sisältöön

Pori Jazz soi taas -tapahtumaan on myyty hyvin lippuja – järjestäjän mukaan huomaa, että musiikkitapahtumia on odotettu

Porin Lokkilavalla kahden viikon päästä järjestettävä tapahtuma korvaa tänä vuonna koronapandemian takia väliin jäävän Pori Jazz -festivaalin.

lokki-lava ja yleisöä Pori Jazz Kids festivaaleilla.
Porin Lokkilavalla on järjestetty aiempina vuosina muun muassa erilaisia Pori Jazzin konsertteja. Kuva Pori Jazz Kids -tapahtumasta. Kuva: Yle
Päivi Meritähti

Pori Jazz soi taas -tapahtumaan on myyty runsaasti lippuja. Läheskään loppuunmyyty tapahtuma ei silti vielä ole. Kolmipäiväinen musiikkitapahtuma korvaa tänä vuonna koronapandemian takia perinteisen Pori Jazz -festivaalin.

Vaikka tapahtuma järjestetään nyt pienemmässä mittakaavassa, ovat odotukset sen suhteen korkealla. Tapahtuman taiteellinen johtaja Mikkomatti Aro uskoo lipunmyyntitilanteen kertovan, että yleisö on odottanut musiikkitapahtumien paluuta.

– Ja niin ovat muutkin, kuten me järjestäjät ja artistit. Moni artisteista on ollut freelancereina tukiverkoston ulkopuolella ja he ovat todenneet, että vaikka yksittäinen keikka ei pelasta kokonaistilannetta, on tämä kuitenkin sellainen henkireikä, jota on odotettu.

Pori Jazz soi taas järjestetään Kirjurinluodon Lokkilavalla 15.-17.7. Konserteissa kuullaan neljää esiintyjää päivittäin.

Kuuntele tästä uusimmat Ylen radiouutiset Satakunnasta.

Lue täältä uusimmat Yle Uutiset Satakunnasta.

Suosittelemme sinulle