Hyppää sisältöön

Rovaniemellä parkkisakon saanut voi nyt maksaa tai vaatia oikaisua netissä

Uudessa kapeammassa pysäköintivirhemaksulomakkeessa on QR- koodi sekä nettiosoite, jotka ohjaavat asiakkaan itsepalvelusivustolle.

Parkkipirkko asettaa parkkisakkoa auton tuulilasiin.
Pysäköintivirhemaksua koskevan oikaisuvaatimuksen voi edelleen toimittaa myös kirjeitse pysäköintivalvonnan toimistoon tai käydä tekemässä Asiakaspalveluyksikkö Osviitassa. Kuvituskuva. Kuva: Antti Haavisto / Yle
Eeva Kuivas

Rovaniemen pysäköinninvalvonnassa on otettu käyttöön uusi sähköinen Helgapark.net-järjestelmä (siirryt toiseen palveluun).

Rovaniemen kaupungin mukaan suurin ulkoisesti havaittava muutos on erimallinen pysäköintivirhemaksulomake, joka on kapeampi kuin aikaisempi.

Uuden mallisessa pysäköintivirhemaksulomakkeessa on QR- koodi sekä nettiosoite jotka ohjaavat asiakkaan itsepalvelusivustolle, jossa on nähtävissä pysäköintivirhemaksun tiedot, mahdollisuus oikaisuvaatimuksen tekemiseen ja pysäköintivirhemaksun maksamiseen.

Pysäköintivirhemaksua koskevan oikaisuvaatimuksen voi edelleen toimittaa myös kirjeitse pysäköintivalvonnan toimistoon tai käydä tekemässä Asiakaspalveluyksikkö Osviitassa.

Lisää Lapin uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle