Hyppää sisältöön

Kaikki synnit palaa kolmannella kaudella nykyhetkeen murhatutkimuksissa kuvitteellisen Varjakan kunnan alueella

Suositun tv-sarjan Kaikki synnit kolmatta kautta aletaan kuvata heinäkuun lopulla Oulun seudulla. Tulevan kauden tapahtumat sijoittuvat nykyaikaan, kun sarjan ensimmäisen kaudella tutkittiin murhaa ajallisesti viisi vuotta sitten. Kakkoskaudella palattiin vuosituhannen vaihteeseen.

Kaikki synnit-sarjan näyttelijät Johannes Holopainen ja Maria Sid.
Murhatutkimukset jatkuvat Varjakassa. Kuvassa näyttelijät Johannes Holopainen ja Maria Sid. Kuva: Hannele Majaniemi
Pekka Loukkola

Kuvitteellisen Varjakan kunnan alueella Oulun kupeessa selvitellään taas murhaa. Nyt ollaan kopiomurhaajan jäljillä Pohjois-Pohjanmaalla. Sarjan kuvaukset alkavat heinäkuun lopulla ja kuvauspaikat ovat tuttuja sarjan kahdelta ensimmäiseltä kaudelta.

Sarjan käsikirjoittaja Venla Aakko (entiseltä nimeltään Merja Aakko), ohjaaja Mika Ronkainen ja näyttelijät Maria Sid, Johannes Holopainen, Matti Ristinen, Inka Kallèn ja Kreeta Salminen jatkavat mukana. Myöstuotantoryhmä pysyy samana.

Kaikki synnit-sarjan tuottaja Ilkka Matila on huojentunut, että tuotanto etenee suunnitellusti. Korona-aika toi tuotantoyhtiöille haasteita, koska ohjelmien tilaajat odottivat pitkään, mihin suuntaan korona kehittyy. Nyt 56 kuvauspäivää käynnistyvä tuotanto starttaa heinäkuun lopulla Oulun seudulla tutulla tiimillä.

– "Älä vaihda voittavaa joukkuetta", kuten urheilussa sanotaan. Tämä pätee meillekin. Tuottajan näkökulmasta kaikki on sujuvampaa, kun toisilleen tuttu tekijätiimi on taas kasassa, kertoo Matila.

Sarjaa tullaan esittämään Elisa Viihteen suoratoistopalvelussa loppuvuodesta 2022.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle