Hyppää sisältöön

PSG teki kahden vuoden sopimuksen Sergio Ramosin kanssa – "Tämä on päivä, jota en tule unohtamaan"

Real Madridin ja Espanjan maajoukkueen legenda ja entinen kapteeni siirtyy Pariisiin. Ramos edusti Madridin valkoisia 16 vuoden ajan.

Sergio Ramos hymyilee uuden sopimuksen myötä.
Espanjan konkaritoppari Sergio Ramos johdatti Real Madridin Mestarien liigan voittoon peräti neljä kertaa. Kuva: Getty Images
Juuso Koskinen

Jalkapallon ranskalaisjätti Paris Saint-Germain teki kaksivuotisen sopimuksen espanjalaistoppari Sergio Ramosin kanssa. PSG kertoi asiasta torstaina verkkosivuillaan (siirryt toiseen palveluun).

35-vuotias Ramos aloitti ammattilaisuransa Sevillassa ja siirtyi vuonna 2005 Real Madridiin. Häntä on pidetty yhtenä maailman parhaista puolustajista.

– Tämä on iso muutos elämässäni ja uusi haaste. Tämä on päivä, jota en tule unohtamaan. Olen erittäin ylpeä, että olen osa tätä kunnianhimoista projektia ja kokoonpanoa, jossa on niin paljon hienoja pelaajia, Ramos tuumii PSG:n verkkosivuilla.

– Sergio on täydellinen jalkapalloilija, yksi parhaimmista puolustajista pelin historiassa. Hän on syntynyt kilpailija, johtaja ja todellinen ammattilainen, seuran puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi hehkuttaa uuttaa hankintaansa.

Ramos on tottunut nostamaan pyttyjä. Hän johdatti Real Madridin neljästi Mestarien liigan voittoon. Espanjan maajoukkueessa hän voitti maailmanmestaruuden vuonna 2010 sekä Euroopan mestaruudet vuosina 2008 ja 2012.

– PSG on todistanut olevansa korkeimman tason joukkue. Haluan jatkaa PSG:n kasvua ja kehittymistä ja auttaa joukkuetta voittamaan niin monta mestaruutta kuin mahdollisuutta, Ramos paalutti.

Lue myös:

Sergio Ramos jättää Real Madridin

Fifa nimesi ehdokkaat vuoden parhaiksi pelaajiksi – Liverpoolista eniten miehiä mukana

Juhlakalu Sergio Ramos epäonnistui kahdesti rangaistuspotkussa – "Jalkapallo ei ole aina reilua"

Lionel Messin sopimus FC Barcelonan kanssa umpeutui viime yönä – maailman paras jalkapalloilija on 21 vuoden jälkeen vapailla markkinoilla

Suosittelemme sinulle