Hyppää sisältöön

Wasa Festivalin järjestelyt jatkuvat vauhdilla – festivaali julkisti 16 uutta esiintyjää

Jos tapahtuman aikana rajoituksia on voimassa, festivaali mukauttaa järjestelyt vallitseviin olosuhteisiin, kuten tehtiin viime vuoden Vaasa festivaalissa.

Vaasa Festival yleisöä
Wasa Festiva järjestetään tänä vuonna 5.-7.elokuuta. Kuva: Merja Siirilä / Yle
Ulla Kuivasmäki

Wasa Festivalin järjestelyt jatkuvat ja luottamus festivaalin toteutumiseen elokuussa on vankka. Yleistilanteen Pohjanmaalla on koronan suhteen ollut hyvä jo pitkään ja alue on perustasollla. Jos tapahtuman aikana rajoituksia on voimassa, festivaali mukauttaa järjestelyt vallitseviin olosuhteisiin, kuten kesän 2020 toteutuneessa Vaasa Festivalissa tapahtui.

- Mikäli tapahtuman aikana rajoituksia on vielä voimassa, mukautamme järjestelyt vallitseviin olosuhteisiin, kuten kesän 2020 toteutuneessa Vaasa Festivalissa teimme. Festivaalissa siisteys- ja hygieniaturvallisuustaso pidetään edellisvuoden tapaan erittäin korkeana, kertoo Tommi Mäki, Vaasa Festivalin promoottori.

Vaasa festivaalin odotetaan tänä vuonna yli 20 000 kävijää yhteensä kolmen päivän aikana.

Vaasa Festival julkaisi 16 uutta artistikiinnitystä

Festivaalin terassilavan ohjelmistossa nähdään mm. Terassilavalle nousevat Ressu Redford, Gubbrockarna, Jesse Kaikuranta, Ida Paul & Kalle Lindroth, Emppu Suhonen, Petra, Faija, The Iltavuoro, Vaasa Palaa, Månskenbonden, Max on The Rox, Kuusikoski, Bob Malmström, Johanna Von Hertzen, Hellyysagressio sekä Aston Kalmari.

Kesän 2021 tapahtumassa juontajina toimii mm. YleX3M -radiokanavalta, Yle EfterNio tv- ohjelmasta tunnettu juontaja ja stand up -koomikko Janne Grönroos.

Wasa Festival järejstetään sisäsatamassa 5.-7.8.

Suosittelemme sinulle