Hyppää sisältöön

Etelä-Afrikan Louis Oosthuizen otti komennon British Openissa

Louis Oosthuizen on ensimmäisen kierroksen jälkeen kärkipaikalla tuloksella kuusi alle parin. Kilpailua pääsee Sandwichissa seuraamaan päivittäin 32 000 kannattajaa.

Oosthuizen on ollut viime aikoina vahvassa iskussa. Kuva: 2021 Getty Images / Photo by Andrew Redington

Etelä-Afrikan Louis Oosthuizen golfaa miesten Britannian avoimen mestaruuskilpailun eli British Openin kärkipaikalla ensimmäisen kierroksen jälkeen. Oosthuizen on klassikkoturnauksen mestari vuosimallia 2010, ja torstaina hän selvitti Kaakkois-Englannin Sandwichissa sijaitsevat väylät tuloksella kuusi alle parin.

Vuoden 2017 turnausvoittaja Jordan Spieth on Oosthuizenista lyönnin päässä yhdessä amerikkalaiskollegansa Brian Harmanin kanssa.

– Tämä oli mielestäni täydellisin kierros, jonka olisin voinut pelata. En tehnyt paljon virheitä. Onnistuin puttauksissa, kun minulla oli mahdollisuudet birdieihin, Oosthuizen sanoi.

Eteläafrikkalainen on ollut viime kuukaudet hyvässä vireessä, sillä hän sijoittui toiseksi toukokuussa pelatussa PGA:n mestaruuskilpailussa sekä kesäkuussa järjestetyssä US Openissa. Yhdentoista vuoden takainen British Openin mestaruus on Oosthuizenin uran ainoa suurvoitto.

Kilpailua pääsee Sandwichissa seuraamaan päivittäin jopa 32 000 kannattajaa, vaikka koronatartuntojen määrä on kasvanut Britanniassa viime aikoina. Viime vuonna turnaus oli miesten neljästä arvoturnauksesta ainoa, joka peruttiin koronapandemian takia.

Lue myös:

Ursula Wikström tavoittelee ensimmäistä golfin Euroopan kiertueen voittoa Turussa – Castren ja Nuutinen tuskailivat hitaiden griinien kanssa

Suosittelemme sinulle