Hyppää sisältöön

Lappeenrannan palvelukeskussäätiö suunnittelee Korvenkylän ja Lauritsalan vuokrataloistaan luopumista – asukkaille turvattaisiin jatkossakin vuokra-asunto

Lappeenrannassa palveluskeskussäätiö valmstelee kahdesta vuokrakiinteistöstään luopumista, koska ne vaatisivat merkittäviä korjauksia eikä niille ole riittävästi kysyntää.

yleiskuva
Lappeenrannan palvelukeskussäätiö on luvannut, että vuokralaiset saavat tilalle toisen asunnon, jos heidän kotinsa on niiden talojen joukossa, joista luovutaan tulevaisuudessa. Kuvituskuva. Kuva: Esa Syväkuru / Yle
Tanja Hannus
Avaa Yle-sovelluksessa

Lappeenrannassa palvelukeskussäätiö suunnittelee luopuvansa kahdesta vuokrakiinteistöstään.

Korvenkylässä sijaitseva kymmenen asunnon rivitalo ja Lauritsalassa sijaitseva 32 asunnon kerrostalo vaatisivat merkittäviä korjauksia eikä niillä ole riittävästi kysyntää.

Kiinteistöistä luopumisen aikataulu on vielä avoin. Toistaiseksi asiaa valmistellaan.

Palvelukeskussäätiö on luvannut turvata yhteensä 35 asukkaalle jatkossakin vuokra-asunnon.

Lappeenrannan palvelukeskussäätiöllä on tällä hetkellä 21 kiinteistöä ja lähes 600 vuokra-asuntoa. Kiinteistöistä kuudessa toimii ympärivuorokautisen palvelun eli tehostetun palveluasumisen palvelukoti ja kahdessa palveluilla tuettua asumista eli kotihoitoa, jossa ei ole yöaikaista hoitoa säätiön toimesta.

Loput palvelukeskussäätiön kiinteistöistä ovat vuokrataloja, joissa asunnot ja tilat on suunniteltu ikäihmisten asumiseen sopiviksi.

Kiinteistöt sijaitsevat pääosin Lapeenrannan keskustan alueella.

Suosittelemme sinulle