Hyppää sisältöön

Pohjanmaan poliisilla lähes 260 tehtävää perjantain ja lauantain välillä – maakunnissa pahoinpitelyjä ja huumausainerikoksia, Kurikassa ampuma-aserikos

Pohjanmaan poliisilla on ollut Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa kiireinen kesäviikonlopun alku.

Poliisin hälytysvalo.
Poliisia työllistivät pohjalaismaakunnissa mm. pahoinpitelyt ja järjestyshäiriöt. Kuva: Timo Nykyri / Yle
Mirva Ekman

Pohjanmaan poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että poliisilla on ollut perjantain ja lauantain välillä hyvin kiireistä pohjalaismaakunnissa. Tehtäviä kirjattiin lähes 260, mikä kuvaa hieman tavanomaista vilkkaampaa kesäiltaa ja -yötä.

Poliisia ovat työllistäneet Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla muun muassa pahoinpitelyt ja huumausainerikokset. Jälkimmäisiä kuvataan yksittäisiksi käyttörikoksiksi.

Pahoinpitelyä poliisi joutui selvittämään esimerkiksi Seinäjoen keskustassa.

Seinäjoella eilen käynnistyneessä musiikkifestivaali Solar Soundissa poliisilla oli alueen sisällä muutama yksittäinen häiriökäyttäytymistehtävä. Poliisista lisätään, että kaiken kaikkiaan alueen ulkopuoliset häiriökäyttäytymistilanteet työllistävät poliisia enemmän.

Kurikassa tutkitaan ampuma-aserikosta. Poliisi sai ilmoituksen yksityisasunnosta, jossa henkilöllä epäiltiin olevan hallussaan luvaton ase. Rikoksesta epäilty henkilö otettiin kiinni.

Törkeästä rattijuopumuksesta epäillään henkilöitä Kauhavalla ja Kokkolassa.

Suosittelemme sinulle