Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Haluatko voittaa himoitun kisamaskotin? Etsi virtuaalisaarelta olympia-aiheiset esineet ja osallistu kilpailuun

Yle Urheilun Kesäkisoissa pelataan joka päivä olympialaisten ajan aarteenetsintä-peliä, jossa virtuaaliselle saarelle on piilotettu olympia-aiheisia asioita tai esineitä. Etsimällä esineet voit osallistua päiväkilpailuun, jonka palkintona on kisamaskotti.

Juontaja Antti Sahlström esittelee Tokion kisamaskottia.
Voit voittaa Kisamaskotin pelaamalla Yle Urheilun Kesäkisojen aarteenetsintää. Kuva: Tomi Hänninen
Jyri Kivimäki
Avaa Yle-sovelluksessa

Tiesitkö, että Tokion olympialaisia voi katsoa tänä kesänä aivan uudenlaisella tavalla virtuaalisessa ympäristössä? Yle Urheilun Kesäkisat on virtuaalinen lapsille ja nuorille erityisesti suunnattu kolmiulotteinen virtuaaliympäristö, jossa voi katsoa ja kuunnella olympialähetyksiä yksin tai yhdessä kavereiden kanssa.

Perinteisen katselun ja kuuntelun lisäksi saari tarjoaa myös tekemistä. Kesämökkisaarelle on piilotettu joka päivä olympia-aiheisia esineitä, jotka löytämällä voi osallistua päiväkilpailuun, jonka palkintona on kisamaskotti. Sunnuntaina, eli kisojen toisena varsinaisena kilpailupäivänä saarelta löytyy muun muassa esineitä, jotka liittyvät olympialaisten uuteen lajiin...

Kilpailuun pääset klikkaamalla itsesi alla olevasta linkistä saarelle, etsimällä sieltä päivän esineet ja lähettämällä lopuksi esinelistasi "palkintokisa"-napin kautta meille. Onnea etsintään ja hauskoja hetkiä virtuaalisaarella!

Siirry tästä Yle Urheilun Kesäkisojen saarelle

Lue tästä lisätietoa ja ohjeita virtuaalisaaresta

Kisoissa palkitut löydät täältä

Suosittelemme