Hyppää sisältöön

Kuopiolaismies kuoli pahoinpitelyn seurauksena paikallisen pubin edustalla

Kuopiolaismies menehtyi pahoinpitelyn seurauksena sunnuntaiaamuyöllä. Sanaharkan jälkeen uhria oli lyöty kasvoihin, jonka seurauksena tämä kaatui maahan. Kuolettava vamma tuli pään iskeytyessä katuun. Poliisi ei vangitse lyöjää.

Uhrin kuolettava vamma on tullut pään iskeytyessä katuun kaatumisen yhteydessä. Kuva: Ronnie Holmberg / Yle

Mies on menehtynyt pahoinpitelyn seurauksena Kuopiossa sunnuntaiaamuyöllä.

Kuopion Kelloniemen Kellokujalla tapahtui sunnuntaiaamuyöllä kello kahden aikaan pahoinpitely, jonka seurauksena 45-vuotias kuopiolainen mies menehtyi.

Tapahtuma-aikaan asiakkaat olivat poistumassa paikallisesta pubista, jonka edustalla uhrilla sekä eräällä toisella miehellä oli tullut sanaharkkaa. Paikalle oli tullut myös siilinjärveläinen mies, joka oli alkanut puolustaa sanaharkan toista osapuolta.

Siilinjärveläismies oli lyönyt yhden kerran kuopiolaismiestä nyrkillä kasvoihin. Uhri oli lyönnin seurauksena kaatunut maahan ja jäänyt niille sijoilleen. Myöhemmin sairaalassa miehen todettiin menehtyneen.

Poliisi on alkuviikosta kuullut useita tapauksen nähneitä todistajia. Oikeustieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet, että uhri ei ole menehtynyt häneen kohdistuneesta lyönnistä, vaan kuolettava vamma on tullut pään iskeytyessä katuun lyönnin jälkeisen kaatumisen yhteydessä.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä pahoinpitely sekä törkeä kuolemantuottamus. Poliisi ei esitä rikoksesta epäiltyä siilinjärveläistä miestä vangittavaksi, koska epäilty on omalta osaltaan selvittänyt tapauksen ja muita perusteita vangitsemiselle ei ole.

Suosittelemme sinulle