Hyppää sisältöön

Tim Väyrynen liittyy KuPSin riveihin – hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden ja ensi kauden

Suomalaishyökkääjä Tim Väyrynen siirtyy albanialaisjoukkueesta KF Tiranasta Kuopioon. Veikkausliigassa hän on tehnyt 109 ottelussa 45 maalia.

Tim Väyrynen HJK:n paidassa.
Väyrynen edusti viime kaudella Helsingin Jalkapalloklubia ennen siirtymistä Albaniaan. Taustalla Ferhan Hasani. Arkistokuva. Kuva: Matti Raivio/All Over Press
Riku Porvari

Hyökkääjä Tim Väyrynen, 28, pelaa loppukauden Veikkausliigassa Kuopion Palloseurassa. Sopimus kattaa tämän kauden lopun lisäksi ensi kauden.

– Pyrin kehittämään joukkuettani sekä itseäni, ja tekemään kaikkeni sen eteen, että KuPS menestyy, Väyrynen sanoo kuopiolaisseuran tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun).

Väyrynen siirtyy KuPSiin albanialaisseurasta KF Tiranasta, jonka riveissä hän pelasi edelliskaudella 14 ottelua ilman tehtyä maalia. Saksalaissivusto Tranfermarktin mukaan (siirryt toiseen palveluun) hän pelasi hieman yli 21 minuuttia ottelua kohden.

Väyrynen on espoolaisen FC Hongan kasvatti. Veikkausliigassa hän on pelannut Hongan ja Helsingin Jalkapalloklubin riveissä. Viime kaudella hän edusti HJK:ta ennen siirtymistä Albaniaan. Veikkausliigassa Väyrynen on 109 ottelussa viimeistelly 45 maalia.

Lisäksi Väyrynen on pelannut ulkomailla saksalaisseuroista Borussia Dormundissa, Viktoria Kölnissä, Dynamo Dresdenissä, Hansa Rostockissa ja hollantilaisseurassa Roda JC:ssä.

– Olen nähnyt urallani paljon Euroopassa, mutta Suomessa olen toistaiseksi pelannut vain pääkaupunkiseudulla, Väyrynen kertoo tiedotteessa.

KuPSin tiedotteen mukaan Väyrynen ei ole käytettävissä Konferenssiliigan kolmannella karsintakierroksella "pelilupa-asioiden vuoksi". Tuolla kierroksella KuPS saa vastaansa kazakstanilaisen FC Astanan.

Lue myös:

Konferenssiliigan karsinnassa jatkoon taistellut KuPS yrittää saada poikkeusluvan pelata seuraava kotiottelu Kuopiossa

KuPS nousi jälleen tasoihin viime hetkellä ja iski voittomaalin jatkoajalla Konferenssiliigassa – Honka putosi jatkosta

Suosittelemme sinulle