Hyppää sisältöön

Laitahyökkääjä Hostikka HJK:n riveihin – siirtyy Puolan pääsarjasta

Jalkapalloilija Santeri Hostikka on pelannut kotimaan liigassa 87 ottelussa FC Lahden riveissä.

Santeri Hostikka Suomen miesten maajoukkueen tiedotustilaisuudessa syyskuussa 2020. Arkistokuva. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
STT Urheilu

Miesten jalkapalloliigaa johtava HJK kertoi keskiviikkona (siirryt toiseen palveluun) tuoreimmasta hankinnastaan. Viimeksi Puolan pääsarjassa pelannut laitahyökkääjä Santeri Hostikka, 23, liittyy helsinkiläisseuran riveihin ensi kauden loppuun asti ulottuvalla sopimuksella.

– Santeri on juoksuvoimainen laitapelaaja, joka pystyy luomaan hyökkäyskolmanneksella laadullisia ylivoimia etenkin laitakaistalla, ja näin ollen hän istuu hyvin HJK:n pelitapaan. Sopimus tuo myös tärkeää jatkuvuutta ensi kauteen, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula tiivistää.

Hostikalla on kotimaan liigasta kokemusta 87 pelin edestä FC Lahden riveissä vuosina 2016–18. Vuodesta 2019 lähtien hän edusti Puolan liigan Pogon Szczeciniä kaikkiaan 49 ottelussa.

Lue myös:

Tim Väyrynen liittyy KuPSin riveihin – hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden ja ensi kauden

Tim Sparv palaa Veikkausliigaan – Huuhkajien kapteeni siirtyy HJK:n riveihin: "Hyviä vaihtoehtoja oli muutamia, mutta tämä oli minulle paras mahdollinen"

HJK tasapeliin Eurooppa-liigan karsinnassa Azerbaidzhanissa – Päävalmentaja Koskela oli tyytyväinen vierasottelun antiin

Suosittelemme sinulle