Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 2 vuotta vanha

Hamina vastaanottaa kansainvälisiä risteilyvieraita – luksusalus tekee kaksi vierailua syyskuussa

Oceania Cruisesin alus MS Marina tekee kaksi risteilyvierailua Haminaan syyskuussa. Laiva on satamassa 6. ja 11. päivänä.

MS Saga Sapphire
Saga Sapphire -risteilyalus vieraili Kotkassa toukokuussa 2019. Myös Haminan satamaan saapuu syksyllä risteilyalus. Kuva: Tiina Karppi / Yle
Antti-Jussi Korhonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Haminan satama vastaanottaa syyskuussa kaksi kansainvälistä risteilyä.

Maailman suurimpiin risteilyvarustamoihin kuuluvan Norwegian Cruise Line Holdingsin luksusbrändin Oceania Cruisesin alus MS Marina tekee kaksi risteilyvierailua Haminaan syyskuussa. Laiva vierailee satamassa 6. ja 11. päivänä. Alukseen mahtuu reilut 1000 matkustajaa, mutta koronatilanteen vuoksi koko matkustajakapasiteettia ei käytetä. Alus seilaa Haminaan Tallinnan ja Helsingin kautta.

– On hienoa huomata, että haastavan koronavuoden aikana kiinnostus Haminaa ja koko seutua kohtaan on edelleen säilynyt. Teemme kaikkemme, että vieraat viihtyvät ja jätämme positiivisen muistijäljen kävijöihin, toteaa Haminan kaupunginjohtaja Hannu Muhonen tiedotteessa.

Maailmanlaajuinen koronapandemia on vaikuttanut merkittävästi kansainväliseen risteilijäliikenteeseen, minkä vuoksi tälle vuodelle vahvistetut risteilijäkäynnit Haminan satamaan eivät ole toteutuneet.

Lue lisää: Haminan satamaan saapuu risteilijä liki 20 vuoden tauon jälkeen – alus tuo mukanaan vajaat 5 000 risteilyvierasta

Suosittelemme sinulle