Hyppää sisältöön

Valencic ei päästä Källmania karkuun Veikkausliigan maalipörssissä – rangaistuspotkumaali nollasi KTP:n

HJK voitti vieraissa KTP:n ja AC Oulu kotonaan IFK Mariehamnin jalkapallon Veikkausliigassa.

HJK:n Filip Valencic iski kauden kuudennen maalinsa ja nousi jakamaan Veikkausliigan maalipörssin kärkipaikkaa Interin Benjamin Källmanin kanssa. Kuva: Matti Raivio / All Over Press
STT Urheilu

Turun Interin Benjamin Källmanin ja Helsingin Jalkapalloklubin Filip Valencicin välinen kaksintaisto miesten jalkapalloliigan maalipörssin voitosta tiivistyi taas lauantaina. Valencic osui kertaalleen maalipuiden väliin ja nousi maalipörssissä Källmanin rinnalle kuuteen osumaan, kun HJK voitti vieraissa KTP:n 1–0.

Valencic teki kauden kuudennen osumansa avausjaksolla rangaistuspotkusta. HJK sai pelissä toisenkin rankkarin, mutta Luis Henrique laukoi yli maalin.

Lauantaina sarjajumboksi valahtanut sarjanousija KTP ei ole voittanut kotikentällään Kotkassa vielä kertaakaan.

Lauantain toisessa pelissä AC Oulu voitti kotikentällään IFK Mariehamnin 1–0 ja nousi sarjataulukossa Hakan ja KTP:n ohi. AC Oulun voittomaalin teki itse hankkimansa rangaistuspotkun upottanut Dennis Salanovic.

Liechtensteinin maajoukkuemies Salanovic on tuonut AC Oulun vasemmalle laidalle poikkeuksellista nopeutta, mikä on saanut vastustajan puolustajat vaikeuksiin.

– Yritän tuoda vahvuuteni peliin ja tiedän, että vahvuuteni on nopeus. Tässä sarjassa minua on vaikea pysäyttää, kun pääsen vauhtiin, 25-vuotias FC Thunin lainapelaaja kertoi itseluottamusta uhkuen.

Lue myös:

Inter ja Honka pistejakoon neljän täysosuman illassa – espoolaisten tappioton putki jo viiden ottelun pituinen

Laitahyökkääjä Hostikka HJK:n riveihin – siirtyy Puolan pääsarjasta

Tim Väyrynen liittyy KuPSin riveihin – hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden ja ensi kauden

Suosittelemme sinulle