Hyppää sisältöön

Katso, kuinka hurmioituneet PSG:n kannattajat odottivat turhaan Messiä – argentiinalaistähti ei saapunut Pariisiin vielä sunnuntaina

ESPN:n mukaan Messi on tekemässä kahden vuoden sopimuksen PSG:n kanssa. EU-tuomioistuimelle asti jätetty valitus supertähden siirrosta on kuitenkin lyömässä kapuloita rattaisiin.

PSG:n fanit odottivat Lionel Messiä lentokentälle
PSG:n fanit odottivat Lionel Messiä lentokentälle
Juuso Koskinen,
STT Urheilu

Lukuisat jalkapallon ranskalaisjätti Paris Saint-Germainin (PSG) kannattajat kokoontuivat sunnuntai-iltana turhaan Le Bourget'n lentokentän porteille Pariisin pohjoispuolelle. Hurmiotuneet fanit toivoivat näkevänsä edes vilauksen seuran uusimmasta tähtipelaajasta Lionel Messistä, mutta joutuivat toistaiseksi vielä pettymään.

Katso jutun pääkuvan paikalta, kuinka "Messi"-huudot kaikuivat lentokentän ulkopuolella.

Talousvaikeuksissa olevalla espanjalaisseuralla ei ollut enää varaa pitää seuralegendaansa, vaikka Barcelona ja Messi olivat jo päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksensa yksityiskohdista. Messi oli valmis leikkaamaan edellisestä palkastaan peräti 50 prosenttia, mutta Barcelonan palkkamenot olisivat silti ylittäneet La Ligan sallitun rajan.

Ranskalaisseura toivoo Messin olevan puuttuva palanen, joka siivittäisi PSG:n menestykseen Mestarien liigassa.

Alla olevasta Le Parisienin tviitistä näkyy, kuinka sadat kannattajat rynnivät kohti lentokentän portteja.

Sopimusneuvottelujen tilasta ristiriitaista tietoa

Yhdysvaltalaismedia ESPN kertoi (siirryt toiseen palveluun), että sen lähteiden mukaan Messin kaksivuotinen sopimus PSG:hen on jo hyväksytty. Sopimus sisältää option kolmannesta vuodesta. Lähteiden mukaan Messin odotetaan matkustavan lääkärintarkastukseen lähipäivinä.

Messi kuitenkin korosti sunnuntaina, ettei sopimusta PSG:n kanssa ole vielä tehty.

– (PSG) on yksi mahdollisuus. Tällä hetkellä mitään ei ole suljettu pois, mutta puhumme monista asioista. Barcan tiedotteen jälkeen monet seurat osoittivat kiinnostustaan. Ei ole mitään lopullista, mutta neuvotteluja tietysti käydään, Messi kertoi jäähyväislehdistötilaisuudessaan.

Messin ja PSG:n sopimukseen on myös yritetty lyödä kapuloita rattaisiin. Espanjalainen Marca uutisoi sunnuntaina (siirryt toiseen palveluun), että Barcelona on jättänyt EU-tuomioistuimelle valituksen Messin siirrosta. Valituksen takana on aktivisti ja asianajaja Juan Branco.

Branco vetoaa valituksessaan siihen, ettei PSG ole toiminut taloussääntöjen mukaisesti ja argentiinalaisen supertähden siirto tulisi siksi torpata.

– Viime kaudella PSG käytti 99 prosenttia kaikista tuloistaan palkkoihin, Barcelona 54 prosenttia, Branco kirjoitti valituksessaan.

Pariisin tähtikaarti laajenisi entisestään

Messi on yksi kaikkien aikojen jalkapalloilijoista ja voitti Barcelonassa esimerkiksi neljästi Mestarien liigan ja kymmenen kertaa Espanjan liigan. PSG:ssä hän pääsisi pelaamaan yhdessä maajoukkuetoverinsa Angel di Marian ja monien muiden huippujen kanssa.

Seitsemän kertaa viimeisestä yhdeksästä kaudesta Ranskan mestaruuteen yltänyt seura hankki jo aiemmin tänä kesänä lisää kokemusta, kun se pestasi Real Madridissa uransa tehneen espanjalaispuolustaja Sergio Ramosin.

Lisäksi PSG hankki Italian EM-kultamaalivahti Gianluigi Donnarumman, hollantilaisen Georginio Wijnaldumin ja marokkolaisen Achraf Hakimin.

Uusien kiinnitysten lisäksi PSG:ssä riitti jo aiemmin tähtiä muun muassa Neymarin ja Kylian Mbappen johdolla.

Lue myös:

Tuleeko Messin uusi seura julki jo sunnuntaina? Barcelonan jättänyt supertähti liikuttuneena: "Olen saanut paljon tarjouksia"

Kommentti: Tunteikas tiedote Lionel Messin lähdöstä on Barcelonan viimeinen hätähuuto – tästä katalonialaisseuran kriisissä on kyse

Jättipaukku: Lionel Messi ei jatka Barcelonassa

Lionel Messin sopimus FC Barcelonan kanssa umpeutui viime yönä – maailman paras jalkapalloilija on 21 vuoden jälkeen vapailla markkinoilla

PSG teki kahden vuoden sopimuksen Sergio Ramosin kanssa – "Tämä on päivä, jota en tule unohtamaan"

Suosittelemme sinulle