Hyppää sisältöön

Olympialaisissa pettynyt Novak Djokovic jättää väliin US Openiin valmistavan turnauksen

Novak Djokovic on voittanut Cincinnatin turnauksen kahdesti. Nyt hän kertoo tarvitsevansa lisää palautumisaikaa Tokion kesäolympialaisista.

Djokovicin olympiaturnaus päättyi pettymykseen. Kuva: Getty Images

Serbialainen tennistähti Novak Djokovic jättää väliin grand slam -turnaus US Openiin valmistavan ATP Cincinnati Masters -turnauksen. Tennismaailman kärkijoukkoon kuuluva Djokovic kertoi asiasta Twitterissä.

Tennistähti kertoi tiistaina Suomen aikaa tarvitsevansa lisää palautumisaikaa Tokion kesäolympialaisista. Djokovic taipui Tokiossa Espanjan Pablo Carreno Bustalle pronssiottelussa lukemin 4–6.

Djokovicin hermot pettivät ottelussa, ja hän löi mailansa palasiksi hetki ennen ottelun ratkaisua. Nyt hän kertoi keskittyvänsä itse grand slam -turnaukseen.

– Palaudun hieman pidempään fyysisesti verottavasta matkasta (helmikuussa pelatusta) Australian Openista Tokioon, tennispelaaja avasi.

Serbialainen on voittanut Cincinnatin turnauksen kahdesti.

Cincinnatin turnauksen on tarkoitus alkaa tänä viikonloppuna. Turnauksessa on yhä määrä pelata tähtipelaajia. Muun muassa Espanjan Rafael Nadal ja Venäjän Daniil Medvedev ovat osallistumassa turnaukseen.

US Openin on määrä alkaa tämän kuun lopussa.

Lue myös:

Novak Djokovicilla meni kuppi nurin olympialaisten pronssiottelussa – raivosi ja löi mailansa palasiksi

Federer jättää Toronton ja Cincinnatin väliin – kysymysmerkkejä US Openin suhteen

Jättipaukku! Novak Djokovic ulos tennisfinaalista

"Jos kuolen, ottaako Kansainvälinen tennisliitto vastuun?" – pelaajat saivat tahtonsa läpi, Tokion tennisottelut alkavat jatkossa myöhemmin

Suosittelemme sinulle