Hyppää sisältöön

Olli Juolevi jatkaa yksivuotisella sopimuksella NHL:ssä

Viime kaudella 23 NHL-ottelua pelannut Olli Juolevi jatkaa uraansa Vancouverissa.

Olli Juolevi.
Olli Juolevi debytoi NHL:ssä vuosi sitten elokuussa NHL:n pudotuepeleissä. Kuva: Getty Images
Simo Arkko
Avaa Yle-sovelluksessa

Puolustaja Olli Juolevi, 23, jatkaa uraansa yksivuotisella sopimuksella NHL-seura Vancouver Canucksissa. Juolevi tienaa sopimuksestaan 750 000 dollaria eli noin 639 000 euroa.

– Päättynyt kausi oli tärkeä askel Ollin kehitykselle täysipäiväiseksi NHL-puolustajaksi. Olemme iloisia, että hän allekirjoitti sopimuksen ja odotamme innolla hänen pelinsä kehittymistä alkavalla kaudella, Canucksin GM Jim Benning kommentoi seuran tiedotteessa.

Juolevi pelasi viime kaudella 23 NHL-ottelua pistein 2+1=3. Hän on pelannut uransa aikana AHL:n puolella kaikkiaan 63 ottelua tehoin 3+35=38.

Juolevi nousi laajemmin suomalaisyleisön tietoisuuteen vuonna 2016, kun Suomi juhli kotikisoissaan alle 20-vuotiaiden MM-kultaa. Juolevi saalisti nuorten kisoissa yhdeksän syöttöpistettä, minkä jälkeen Vancouver Canucks varasi hänet kesällä ensimmäisen kierroksen viidennellä varausvuorolla.

Lue myös:

Korona levisi Vancouverin pelaajista perheenjäseniin – Olli Juolevi kertoo nyt sairastumisestaan ja joukkuekavereiden huolesta: "Olihan se shokki, koska monilla on perhettä ja pieniä lapsia"

Julkisuutta karttava NHL-supertähti puhuu nyt itselleen tärkeästä aiheesta – Mikko Rantanen haluaa liikuttaa lapsia: "Entistä tärkeämpää"

Kuokkanen teki kahden vuoden jatkosopimuksen New Jersey Devilsiin

Seuraaviin olympialaisiin enää puoli vuotta! Tässä on vahva ehdokas Leijonien ykkösmaalivahdiksi: "Suomella on kaikkien aikojen pelaaja-aines"

Viime olympialaisissa sensaatiomaisesti pelannut Eeli Tolvanen joutuu tiukkaan taistoon – Nashvillen peliliikkeet antavat mahdollisuuden Leijonien paitaan

Suosittelemme sinulle