Hyppää sisältöön

Opetusministeri Ykkösaamussa: Mitä haluat kysyä Li Anderssonilta?

12–15-vuotiaiden koronarokotukset alkoivat, samoin kouluvuosi lähiopetuksessa eri puolilla Suomea. Mitä jälkiä on jäänyt etäopetuksesta, iso osa opetushallituksen mukaan oppilaista on tipahtanut kelkasta. TV1:n Ykkösaamun vieraana on opetusministeri Li Andersson (vas.).

Kuva: Henrietta Hassinen / Yle

Perussuomalaiset pitävät lauantaina ja sunnuntaina puoluekokoustaan. Jussi Halla-Aholle valitaan seuraaja puheenjohtajaksi. Vaikuttaako puheenjohtajan vaihtuminen Vasemmistoliiton suhtautumiseen perussuomalaisiin?

Muuttunut koronatilanne tarkoittaa muutoksia myös hallituksen koronastrategiaan. Mikä on hallituksen uusi koronastrategia?

Hallitus kokoontuu budjettiriiheen vajaan kuukauden kuluttua. Mikä on Vasemmistoliitolle isoin asia? Voiko hallitus kaatua?

TV1:n Ykkösaamun vieraana suorassa lähetyksessä lauantaina 14.8. kello 10.05 alkaen on opetusministeri Li Andersson (vas.). Seija Vaaherkumpu haastattelee.

Opetusministerille voit lähettää kysymyksiä sähköpostitse osoitteella tv1.ykkosaamu@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Suosittelemme sinulle