Hyppää sisältöön

Miikka "suNny" Kemppi kertoo joukkueensa täydentyneen kahdella uudella pelaajalla – "Tärkeintä on, että nyt päästään hommiin"

GORILLAZ-nimellä kulkevaan CS:GO-joukkueeseen liittyvät uusina pelaajina virolainen Kevin "HS" Tarn ja belgialainen Richard "ritchiEE" Mestdagh.

Miikka Kemppi Champions Cup -turnauksessa.
Miikka "suNny" Kemppi sai uusia joukkuekavereita. Kuva: Jussi Jääskeläinen / ENCE
Jaakko Palvaila

Suomalaisten Counter-Strike: Global Offensive -videopelin tähtien Miikka "suNny" Kempin ja Jere "sergej" Salon uudet joukkuekaverit ovat selvillä.

GORILLAZ-nimellä kulkevaan joukkueeseen liittyvät uusina pelaajina suomalaistähtien ja ruotsalaisen Robin "flusha" Rönnquistin seuraksi virolainen Kevin "HS" Tarn ja belgialainen Richard "ritchiEE" Mestdagh.

Kemppi vahvistaa Yle Urheilulle kaksikon pelaavan joukkueessa toistaiseksi tiedossa olevissa turnauksissa. Pelaajat nähdään Gorillazin riveissä jo ensi viikolla joukkueen pelatessa muun muassa syksyn Elisa Invitational -turnauksen Pohjoismaiden karsinnoissa. Kaksikko korvaa Gorillazissa turkkilaisen Yasin "⁠xfl0ud⁠" Koçin, joka ilmoitti tiistaina Twitterissä jäävänsä omasta aloitteestaan pois joukkueen kokoonpanosta.

– Juteltiin muutamien tyyppien kanssa ja näihin päädyttiin. Nyt pitäisi olla kasassa viisikko, jossa kaikki ovat valmiita laittamaan tarvittavan sisään, Kemppi viestitti Yle E-urheilulle.

– Tulevaisuus näyttää mihin meistä on ja missä ajassa. Tärkeintä on, että nyt päästään hommiin porukalla, johon kaikki ovat sitoutuneet.

Ensi viikolla vastaan Kempin ja Salon ex-joukkue

22-vuotias Mestdagh on pelannut aiemmin hyvällä menestyksellä belgialaisen EC Bruggen CS:GO-joukkueessa. Joukkue voitti toukokuussa ESL:n Benelux-maiden kansallisen liigan.

24-vuotias Tarn on puolestaan ehtinyt kerätä urallaan runsaasti kokemusta kansainvälisiltä kentiltä. Urallaan muun muassa PENTA Sportsia, OpTic Gamingia ja Tempo Stormia edustanut virolainen on pelannut tänä vuonna norjalaisen Nordavind-organisaation joukkueessa. Nordavind ilmoitti elokuun alussa siirtolistanneensa CS:GO-joukkueensa pelaajat.

Kemppi vahvistaa Yle E-urheilulle Gorillazin löytäneen taustalleen organisaation, jota viisikko tulevaisuudessa edustaa. Kempin mukaan uutena CS:GO-kentille mukaan tuleva organisaatio ei ole kuitenkaan halunnut vielä tulla julkisuuteen joukkueprojektinsa kanssa.

Viikon päästä Gorillazilla on luvassa myös Pelaajatcom Seriesin showoff-ottelu, jossa vastaan asettuu Kempin ja Salon entinen joukkue ENCE. Ottelun voittaja etenee BLAST Nordic Masters: Fall 2021 -turnaukseen, jonka Yle näyttää suorina lähetyksinä.

Lue myös:

ENCEn legendaarinen major-hopealle yltänyt CS:GO-kokoonpano on virallisesti historiaa – Aleksi "allu" Jalli jättää suomalaisorganisaation

Tampereen suuri pelitapahtuma peruttu – CS:GOn Suomen mestaruus joudutaan ratkomaan verkossa

Suomen ykkösjoukkue HAVU yllättävään ratkaisuun – Jemi "jemi" Mäkinen penkitettiin, valmentaja tuuraamaan

Suosittelemme sinulle