Hyppää sisältöön

Kiteen Pallo laittoi kapteeninsa sivuun kesken kauden – "Vapauttaa joukkueeseen uutta energiaa"

Kiteen Pallo sijoittui Superpesiksessä viime kaudella viidenneksi, mutta tällä kaudella joukkueella on ollut vaikeampaa. Nyt seura vapautti kapteeninsa joukkueen vahvuudesta.

Valentin Ikonen.
25-vuotias Valentin Ikonen ei pelaa enää tällä kaudella Kiteen Pallossa. Kuva: Elmeri Elo / All Over Press
Simo Arkko

Superpesiksessä yhdettätoista sijaa pitävän Kiteen Pallo on vapauttanut kapteeninsa Valentin Ikosen joukkueen vahvuudesta. Asiasta sovittiin seuran tiedotteen mukaan yhteisymmärryksessä.

Seura kertoo tiedotteessaan katsovansa, että Ikosen lähteminen "vapauttaa joukkueeseen uutta energiaa". Kiteen Pallo myös kertoo, että taustalla on seura- ja valmennusjohdon yhteinen päätös, eikä seura aio tiedottaa asiasta tämän tarkemmin.

Ikonen on toiminut joukkueensa kapteenina viime kaudesta lähtien. Hän on lyönyt kauden aikana 23 ottelussa 2+15 juoksua, mutta 35 prosentin tehokkuus kotiutuksissa on joukkueen heikoin. Viime kaudella Ikonen löi 24 ottelussa 3 kunnaria ja 40 tavallista juoksua.

Ikonen ei jatka tiedotteen mukaan seurassa myöskään seuraavalla kaudella. ElmoTV kertoi (siirryt toiseen palveluun) viime viikolla tietoihinsa perustuen, että Ikonen siirtyy ensi kaudeksi kasvattajaseuraansa Hyvinkään Tahkoon.

Kiteen Pallo yllätti miesten Superpesiksessä viime kaudella ja sijoittui viidenneksi. Seura on tällä hetkellä sarjassa 11:ntenä. Pudotuspelipaikkaan on eroa keskiarvolla tarkasteltuna 0,17 pistettä.

Korjaus 16.8.2021 klo 10.18: Ikosen sopimusta ei ole purettu, mutta hän ei jatka joukkueen vahvuudessa.

Lue myös:

Roope Korhosen show piipahti Haminan Vallikentällä – Kirittäret palasi voittajaksi Raumalla

Jokeri Roope Korhonen jälleen Jymyn pelastajana – myös Kopla ja Veto voittoihin

Manse PP lähellä runkosarjan valloittamista, tamperelaisille kymmenes peräkkäinen voitto

Suosittelemme sinulle