Hyppää sisältöön

Oulun alueelle 55 000 euroa Kevan kehittämisrahaa työelämän parantamiseen

Oulun alueelle kehittämisrahaa on myönnetty Hailuodon kunnan, Oulun hiippakunnan ja Oulun kaupunginteatteri Oy:n hankkeille. Tavoitteena on muun muassa kehittää keinoja, joilla hillitään mielenterveysperusteisia poissaoloja.

Oulun kaupungin teatteri, ulkokuva
Oulun kaupunginteatteri saa 30 000 euroa Kulisseista parrasvaloihin: työhyvinvointia teatteriin -hankkeeseen. Kuva: Marko Väänänen / Yle
Päivi Annala

Työeläkevakuuttaja Keva on myöntänyt Oulun alueelle 55 tuhatta euroa työelämän kehittämisrahaa.

Oulun alueelle kehittämisrahaa on myönnetty Hailuodon kunnan, Oulun hiippakunnan ja Oulun kaupunginteatteri Oy:n hankkeille.

Hailuodon kunta saa 15 000 euroa Yhteisölliseksi osaajaksi vahvuuksien voimalla -hankkeeseen, Oulun hiippakunta 10 000 euroa RatKee -ratkaisukeskeisen, ennaltaehkäisevän konsultoinnin hankkeeseen ja Oulun kaupunginteatteri Oy 30 000 euroa Kulisseista parrasvaloihin: työhyvinvointia teatteriin -hankkeeseen.

Tavoitteena on kehittää keinoja, joilla hillitään mielenterveysperusteisia poissaoloja ja psyykkisen kuorman kasvua, valmistaudutaan hybridityön, työn murrokseen sekä vahvistetaan vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä. Pitkällä tähtäimellä keinojen odotetaan vähentävän työkyvyttömyysriskiä ja vahvistavan työkykyä ennakoivasti.

Tästä voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle