Hyppää sisältöön

McLarenin Lando Norris rysäytti kaiteeseen – rankkasateen kiusaamat F1:n Belgian gp:n aika-ajot keskeytetty

Norris kuittasi tiimiradioon olevansa kunnossa. Hän käveli itse autostaan pois, mutta piteli kättään törmäyksen jäljiltä.

Lando Norris törmäsi kaiteisiin sateen piinaamissa aika-ajoissa. Kuva: EPA-EFE/All Over Press
STT Urheilu

Formula ykkösten Belgian gp:n aika-ajot on keskeytetty punaisilla lipuilla McLarenin Lando Norrisin kolaroitua autonsa kaiteisiin. Norris oli aika-ajojen ykkös- ja kakkososiossa nopein.

Norris kuittasi tiimiradioon olevansa kunnossa ja käveli itse autostaan pois kättään pidellen. Aston Martinin Sebastian Vettel oli jo aiemmin pyytänyt aika-ajojen keskeyttämistä liian kovaksi yltyneen sateen takia.

Aika-ajojen jatkamisesta päätetään myöhemmin. Aika-ajojen aloitus viivästyi sateen takia. Sade taukosi Belgian Spa-Francorchamps'n radalla aika-ajojen avausosion ajaksi.

Mercedeksen Valtteri Bottas oli aika-ajojen toisen osion kolmanneksi nopein. Kärkiajan avausosion tavoin ajanut McLarenin Norris oli 0,270 sekuntia Bottasta nopeampi.

Alfa Romeon Kimi Räikkönen ei selviytynyt kakkososioon. Hän oli avausosion 19:s.

Lue myös:

Syntymäpäiväänsä viettävä Valtteri Bottas ei päässyt kärkivauhtiin Belgian gp:n kolmansissa harjoituksissa

Bottas kärkivauhdissa Span F1-harjoituksissa – Verstappenin harjoituspäivä päättyi dramaattisesti

Valtteri Bottaksen kohtalo Mercedeksellä selviää syyskuussa – suomalaiskuski tavoittelee ehjiä kisoja vaikean alkukauden jälkeen: "Paljon pisteitä on mennyt hukkaan"

Suosittelemme sinulle